נעליים נקסט

• פותח הנושא agas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי הזמינה את הנעל הזו? היא מוצלחת?נוחה? המידות אכן נכונות?
אני צריכה את הנעל הזו במידה 21 האם המידה 5.5 תהיה טובה?

קבצים מצורפים

• נעל.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישהי יכולה לעזור לי

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי ואני מאוד לא ממליצה לך עליהם
הם מתלכלכות מאוד ולא ניתן לנקות אותם.

הבנות שלי לבשו את זה פעמיים בלבד,
וזה נראה כמו נעל שכבר לבשו את זה חצי שנה
ניסיתי לנקות את זה בדרכים שונות ומשונות וזה נשאר יותר שחור מלבן.

• הוסף לסימניות
מנסיון,
רק הסניקרס של נקסט, מחזיקות עוד איכשהו מעמד, השאר בקושי חודש - גם שבת , גם רגיל , גם סנדלים.

• הוסף לסימניות
לאחיינית שלי יש את זה

זה מתלכלך מאוד מהר - ומתנקה רק עם סנו אוקסיז'ן!!!

(מישהיא סיפרה לי שהיא כיבסה את זה במכונה אבל אין לי מושג איך זה יצא...)

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי מחזיק מצויין, בינתיים, גם סנדלים וגם נעליים,
נעליים לבנות לקטנה לשבת - מפסח, עדיין יפיפיות, אם קצת מתלכלך - מנקים עם מגבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה