דרוש מידע נעליים קטנות מדי... יש עיצה?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מאליאקספרס נעליים,
הם הגיעו סופסוף
מושלמות כמו בתמונה:)
אבל.... לוחצותתתתתתתתתת:oops:

נראה לי הייתי צריכה בדיוק מידה אחת יותר:rolleyes:

יש איזו דרך להרחיב נעליים?
הם עשויות מחומר לק סינטטי

• הוסף לסימניות
להוציא סוליות...
?

להרחיב בהליכה או במכשיר..
זה נכון
רק אני חוששת שעד שזה יתרחב כבר לא תישאר לי רגל :rolleyes:

להעביר למישהי קטנה יותר..
המידה שלי גם כך נחשבת קטנה מאוד
לא מכירה מישהי עם מידה קטנה יותר ממני...

• הוסף לסימניות
עצה ישנה, לא בטוח ששימושית למקרה הזה...
ביקש אספסייאנוס לנעול נעליו, הוא הצליח להכנס כף רגלו לנעל אחת ואת רגלו השניה לא הצליח להכניס לנעל' קרא לריב"ז לשאול לפשר הדבר], א"ל בשורתא טבתא איתבשרת [ענה ריב"ז לאספסייאנוס, בשורה טובה התבשרת וזו הסיבה שרגליך תפחה] דכתיב (משלי טו, ל"ושמועה טובה תדשן עצם" אמר לו מה נעביד דאיעיל [שאל אספסייאנוס, ומה אעשה בכדי להכניס את הרגל] , אמר לו מי אית לך בר נש דסנאית ליה או דחב לך, יעברוניה קמך ובשרך שחי [אם יש לך אוייב, הכנסת אותו לפניל והרגל תיכנס לנעל], דכתיב (משלי יז, כב "ורוח נכאה תיבש גרם" .

• הוסף לסימניות
עצה ישנה, לא בטוח ששימושית למקרה הזה...
ביקש אספסייאנוס לנעול נעליו, הוא הצליח להכנס כף רגלו לנעל אחת ואת רגלו השניה לא הצליח להכניס לנעל' קרא לריב"ז לשאול לפשר הדבר], א"ל בשורתא טבתא איתבשרת [ענה ריב"ז לאספסייאנוס, בשורה טובה התבשרת וזו הסיבה שרגליך תפחה] דכתיב (משלי טו, ל"ושמועה טובה תדשן עצם" אמר לו מה נעביד דאיעיל [שאל אספסייאנוס, ומה אעשה בכדי להכניס את הרגל] , אמר לו מי אית לך בר נש דסנאית ליה או דחב לך, יעברוניה קמך ובשרך שחי [אם יש לך אוייב, הכנסת אותו לפניל והרגל תיכנס לנעל], דכתיב (משלי יז, כב "ורוח נכאה תיבש גרם" .
תודה על העצה
אני אנסה לחפש אויבים ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה