נעליים שעושות פסים שחורים על הרצפה

• הוסף לסימניות
קרה לכם פעם?
נעל שבת של ילדה ש"מקשקשת" על כל הרצפה פסים שחורים.
10 דק' אחרי הדלקת נרות וכל הספונג'ה הופכת לז"ל. זוועה!
נתקלתם בדבר כזה? יש פתרון לתופעה?

• הוסף לסימניות
ראיתי הרבה אבל בנעלי שבת של בנים דווקא.
אחיינים שבאו ומלאו לי את כל הרצפה בשריטות מכוערות.
כמו שאת אומרת, רגע אחרי כניסת שבת...

אולי חברה מסוימת?

• הוסף לסימניות
למה לא להחליף סוליה??
אצל סנדלר. או להוסיף חתיכה
ממילא ברוב הנעליים מומלץ להחליף מפלסטיק לגומי

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר עם נעל של בן, לא היתה ברירה ונתתי לסנדלר להוסיף שכבה דקה מתחת לסוליה

• הוסף לסימניות
סה"כ נעל שעלתה 50 ש"ח במבצע. אני לא אשקיע בה עד כדי החלפת סוליה וכד'.
כמה עולה להוסיף שכבה אצל סנדלר?

• הוסף לסימניות
גם לי קרה!
לא אשכח את הסיוט אני מדליקה נרות ותוך כמה דקות כל הרצפה בבית מקושקשת, לשלושת הבנים שלי היו נעליים חדשות עם הבעיה הזו, לקחנו לסנדלר הוא הוסיף חתיכה בעקב של הנעל ואולי גם מקדימה, לא זוכרת בדיוק, לא נראה לי שעלה הרבה כסף כי גם שלי היו נעליים זולות ולא נראה לי שהשקעתי מדי הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה