נעלים לבנות לכלה - היכן ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לעזור לי,
אני מחפשת נעלים לבנות לכלה מידה 39. - נמוכות (פיתה)
היכן ניתן להשיג? עדיף בבני ברק
דחוף! החתונה בשבוע הקרוב.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש ברחוב רבי עקיבא בין רזית לשובע חנות נעלים -יש שם!_(לא יודעת מספר)
אם את רוצה יותר הסבר.אני אסביר..

• הוסף לסימניות
נעלים לכלה

עדיפות להשאלה/השכרה ליום אחד.

• הוסף לסימניות
תבדקי בספר טלפונים איפה יש השכרה....

אני זוכרת שנתתי לפני שניה בערך נעלים לבנות במידה הנל לכלה לגמ"ח ברח' מהרשל בב"ב (אני לא זוכרת עוד פרטים אולי יש בספר טלפוני)​

• הוסף לסימניות
יש הרבה גמ"חים לנעלי כלה בב"ב, כולם מצוינים... רק לבדוק במדריך של ב"ב.

• הוסף לסימניות
נעלים לכלה

גם בגמחים חיפשתי...
קצת קשה למצוא נעלים מידה 39 "פיתה" (נמוכות) - אולי לא רשמתי קודם.

תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
0508310210 השכרת נעליים לכלות ירושלים.
אני לקחתי אצלה היא מאה אחוז.
הרבה מזל טוב

• הוסף לסימניות
לקרוקס יש כמה דגמים
ויש להם חנות ברבי עקיבא

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח ברח' נועם אלימלך בבני ברק , אני חושבת שלמשפחה קוראים מלכא
שיהיה במזל טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה