למסירה נעלים מדהימות למכירה

• פותח הנושא sbf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למכירה נעלים מהאתר הצרפתי VERTDBUDET נעל מגפון בצבע סגול חציל לק עם גימורים מקטיפה נעל פשוט מדהימה וגם מאוד איכותית במידה 24 תואם למידות בארץ נקנתה ב- קרוב ל200 ש"ח (הבת שלי לבשה אותה כמה ימים ) והיא במצב ממש חדש מוכרת אותם ממש בצער כי הם ממש גדולות על הבת שלי במחיר 140 ש"ח גמיש.
הנעלים נמצאות בבני ברק עם אפשרות שינוע לאזור י-ם
לפרטים נוספים 0527627021
מצורף קישור לאתר
https://www.vertbaudet.com/en/paten...tm?ProductId=701140360&FiltreCouleur=6759&t=1
patent-leather-boots-with-touch-n-close-fastening-for-girls.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מידה 24

• הוסף לסימניות
מקפיצה??

• הוסף לסימניות
?---

• הוסף לסימניות
מקפיצה למוצ"ש

• הוסף לסימניות
המחיר ירד ל-100 ש"ח

• הוסף לסימניות
מקפיצה עדיין רלוונטי

• הוסף לסימניות
סליחה שאני עולה על האשכול אולי תדעי להגיד לי מנסיון מה מידות הנעליים שם?
רוצה לנסות פעם ראשונה נעליים
מידה 24 היה לך גדול למי שלובשת 24 בד"כ? כלומר המידות גדולות יחסית?

• הוסף לסימניות
לא המידה של הבת שלי בעיקרון 23

• הוסף לסימניות
חבל שזה לא מידה 21 :(:(:(:(:(:(

• תודה
Reactions: sbf
  • הוסף לסימניות
איך ניתן למדוד?
באיזה איזור את בבני ברק?

• הוסף לסימניות
מקפיצה+++

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי המחיר גמיש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה