נעלי אלגנט לשבת > על מה תמליצו

• הוסף לסימניות
1) חברה טובה
2) נוחות
3) מחיר
4) חנות אמינה
-מדובר בנעליים לגבר-
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש FLY FOOT ב"ב
יש שם נעליים אופנתיות -ממש לא להעמין שאלו נעלי נוחות
מחירים הגיוניים

• הוסף לסימניות
לי יש נעליים אלגנטיות של ליידי קומפורט, ואני מאד מרוצה!! נוחות מאד, והמחירים לא בשמיים.

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר כמו סקר דעת קהל לצורך מיתוג כלשהו מאשר בקשה להמלצה על חנות נעליים...

והתשובה שלי: בניגוד לנעלי יום-יום בהם חשובה מאוד הנוחות בנעלי שבת חשוב מאוד היופי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;634202:
לי יש נעליים אלגנטיות של ליידי קומפורט, ואני מאד מרוצה!! נוחות מאד, והמחירים לא בשמיים.
פעם הבנתי מבעל חנות נעלים שקומפורט זה סוליה שלrockport עם מבנה אחר
לי זה היה נשמע הזוי אבל כך הוא טען.
ולא נראה לי שיש חנות נעלים אמינה,
חבל שלא קראת בהמודיע שבועות דיברו על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;634212:
זה נראה יותר כמו סקר דעת קהל לצורך מיתוג כלשהו מאשר בקשה להמלצה על חנות נעליים...

והתשובה שלי: בניגוד לנעלי יום-יום בהם חשובה מאוד הנוחות בנעלי שבת חשוב מאוד היופי...
אז אולי השאלה היא:כמה מוכנים לסבול בשביל היופי... ולתשובה הנכונה הגיל מהווה משקל משמעותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;634147:
1) חברה טובה
2) נוחות
3) מחיר
4) חנות אמינה
-מדובר בנעליים לגבר-
בתודה מראש

תגידו, שמתם לב לזה?

• הוסף לסימניות
סליחה שבאמת לא העדכנתי מראש שמדובר בנעלים לגבר.
ולגבי אלה שחושבים שמדובר בסקר דעת קהל נא לא להיסחף.

• הוסף לסימניות
אין כמו רוקפורט, כך טוען בעלי...

• הוסף לסימניות
גם בעלי כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה