דרוש מידע נעלי בית בירקנשטוק

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות נעלי בית של בירקנשטוק לנשים במחיר סביר יחסית בירושלים,
מקום עם מבחר גדול, לא שתיים וחצי דוגמאות...:)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
באמזון יש מבחר דגמים

ובחלק מהדגמים במשלוח ישירות לארץ מופיע "המוצר לא זמין" אך במשלוח לכתובת מקומית בארה"ב המוצר ניתן לרכישה ואז ניתן לקנות דרך חבילס' וכו'

• הוסף לסימניות
באמזון יש מבחר דגמים

https://amzn.to/3rSmZPk

ובחלק מהדגמים במשלוח ישירות לארץ מופיע "המוצר לא זמין" אך במשלוח לכתובת מקומית בארה"ב המוצר ניתן לרכישה ואז ניתן לקנות דרך חבילס' וכו'

נראה לי שבריקנשטוק ספיציפית יותר מקובל לקנות מאמזון גרמניה (אפשרויות משלוח יותר נוחות מבחינת עלות) תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
נראה לי שבריקנשטוק ספיציפית יותר מקובל לקנות מאמזון גרמניה (אפשרויות משלוח יותר נוחות מבחינת עלות) תקנו אותי אם אני טועה

נראה לי שמחירי הנעליים עצמם באמזון ארה"ב הם יותר זולים.

(אכן מחירי המשלוח בתקופה האחרונה עלו והם באיזור ה20$-30$ ולאחרונה יותר נושק ל30 ואין לי מושג מה המחירי משלוח באמזון גרמניה)

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל אני מעדיפה לקנות בחנות פיזית
יש דבר כזה בירושלים?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר למצוא בירקנשטוק בבית שמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה