דרוש מידע נעלי בית נוחות, הבו המלצותיכן!!

• פותח הנושא M. L.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חוץ מטבע נאות וקרוקס..
תודה לכולן

• הוסף לסימניות
הנוכחיות שלי של האש פפיז קניתי בגלי
נוחות לי מאוד. ואני אחת עם מדרסים בנעלים.

• הוסף לסימניות
מאוד משתנה מאחד לשני (וממצב למצב)
ממליצה פשוט ללכת למדוד.

• הוסף לסימניות
בירקנשטוק
כבר 3 שנים ברצף קונה רק אותן
היחידות שאני יכולה לעמוד איתן שעות ברצף בלי כאבי גב

• הוסף לסימניות
נוחות ,רק של קורוקס,
יש להם באתר גם דגמים מעודנים ,
וממש יפים

• הוסף לסימניות
נוחות ,רק של קורוקס,
יש להם באתר גם דגמים מעודנים ,
וממש יפים
זהירות עם קרוקס
אחרי שנה הן נשחקות ומאבדות את האחיזה הטובה שלהן. אך מבחוץ הן נראות עדיין טובות ויפות ולכן לא מחליפים אותן.
אם את קונה קרוקס- שימי לב להחליפן בזמן כדי לא לפגוע ביציבה שלך

• הוסף לסימניות
זהירות עם קרוקס
אחרי שנה הן נשחקות ומאבדות את האחיזה הטובה שלהן. אך מבחוץ הן נראות עדיין טובות ויפות ולכן לא מחליפים אותן.
אם את קונה קרוקס- שימי לב להחליפן בזמן כדי לא לפגוע ביציבה שלך
יש לי של קרוקס 3 שנים נראות כמו חדשות ויציבות מאוד

• הוסף לסימניות
את יכולה לצרף דגם?
אני הולכת עם דגם אריזונה
בכל הצבעים האפשריים
אבל אני חושבת שכל הנעלי בית שלהם טובות מאוד
מצב תמונה לדוגמא דגם אריזונה
0022592_birkenstock-arizona-split-birko-flor.jpeg

• הוסף לסימניות
בדיוק לזה התכוונתי
נראה לך שהן יציבות, בפועל הן שחוקות מבפנים ולא נותנות תמיכה מספקת לגב
וגם מחליקות הם אומרים זאת מראש,
מכירה אחת שפרקה את הכת כי החליקה בשטיפה עם זוג שהרגיש לה חדש..

• הוסף לסימניות
יש לחברת sas נעלי בית מאד נוחות רק לא כ"כ יפות. ויש עוד חברה בשם imas די ממליצה גם יפה וגם נוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה