התייעצות נעלי בית נוחות

• הוסף לסימניות
איפה קונים בירקנשטוק?

• הוסף לסימניות
אני קניתי טבע נאות ולא הייתי מסוגלת ללכת איתן כי הסוליה מדי נמוכה
יש לי נטיה של הרגל אז נעלי בית של איזי ספיריט התעקמו ממש מהר
תשימו לב לכל הפרטים
אז מה כן קנית?

• הוסף לסימניות
איזי ספיריט מאוד נוחות.
אפשר לקחת מידה קצת פחות ואח"כ מתרחב ומחזיק טוב את הרגל.

• הוסף לסימניות
היה לי בירקנשטוק ולא התחברתי בכלל. היום רק עם טבע נאות, אחרי שעות על הרגליים עם נעלי פיתה/עקב אני חוזרת לטבע נאות ובאה אל המנוחה והנחלה.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות טבע נאות בזול?
או שזה מחיר אחיד בכל החנויות?
ראיתי ב350.
תודה!

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות טבע נאות בזול?
או שזה מחיר אחיד בכל החנויות?
ראיתי ב350.
תודה!
זה המחיר שלהן תמיד.
בד"כ אין למצוא טבע נאות בהנחות,
(ומאז שאני זוכרת את עצמי אני עם טבע נאות...)
ככה שלא נראה לי שיש יותר בזול
מה שכן - זה שווה את המחיר לגמרי, מחזיקות כמה שנים טובות וגם אז אני מחליפה סתם בשביל להתחדש:)
(לא שהן נקרעות או משהו)
נ.ב. אם מישהו ימצא בהנחה אני אשמח גם לדעת.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאשתי נעלי בית של קלארקס והיא די מרוצה מהם

ולמי שלא מכיר המותג הנ"ל כבר קיים כמעט 200 שנה (משנת 1825) והוא נוח ואיכותי במיוחד ומאד מומלץ לנעליים רגילות וכן לנעלי בית.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאשתי נעלי בית של קלארקס והיא די מרוצה מהם

ולמי שלא מכיר המותג הנ"ל כבר קיים כמעט 200 שנה (משנת 1825) והוא נוח ואיכותי במיוחד ומאד מומלץ לנעליים רגילות וכן לנעלי בית.

אם תקחו דוגמא לנעלי קלארקס לגברים שכאן מחירם כ600-700 ש"ח ובהזמנה דרך אמזון לדגמים זהים המחיר הוא כ70$ אומדן דומה יש כנראה גם בנעלי בית.

• הוסף לסימניות
מה שכן - זה שווה את המחיר לגמרי, מחזיקות כמה שנים טובות וגם אז אני מחליפה סתם בשביל להתחדש:)
(לא שהן נקרעות או משהו)
מסכימה לגמרי. לדעתי הן שוות כל שקל. קניתי זוג לפני 6 (!) שנים, עד היום הוא בריא ושלם ונוח:)
מסוג הנעליים שאתה מצטער שהן לא נהרסות ומתבלות, כי אז קונים סתם בשביל להתחדש ונשארים עם מצפון של בזבוז כסף;):D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה