נעלי בית של קרוקס

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים וחצי קניתי נעלי בית קרוקס מדגם קארלי מרי ג'יין-מי שמכיר זה הדגם שנראה כמו המקורי רק גבוה יותר ומחומר עם שקיפות ומין שתי "חלונות" מקדימה
בכל אופן הנוחות מדהימה, אבל לצערי זה מתחיל להקרע לי, ובחנויות הרשמיות של קרוקס הורידו את הדגם הזה לפחות עד הקיץ,
אם מישהו מכיר חנות שמוכרת קרוקס, לא חנות רשמית,?
אשמח לשמות וטלפונים של חנויות אלו כדי לברר אולי להם נשאר כאלו,

• הוסף לסימניות
באיזה איזור?

• הוסף לסימניות
עדיף בני ברק, אבל אני מוכנה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ בשביל זה!

• הוסף לסימניות
בביתר יש פה 2 חנויות בכיכר העיר שמוכרים קרוקס. נעלי העיר ודנדי. אין לי פה את מספרי הטלפון אבל גם שמדברים איתם בטלפון לשים לב שניהם פרסים ולבדוק שגם אם אומרים שיש, להיות בטוח שמדובר אכן בדגם הזה ולא שיתברר שהוא "חשב" שזה הדגם הזה.

• הוסף לסימניות
א. ניסית באתר שלהם?
ב. לא יודעת מה קורה אחרי שנתיים וחצי, אבל לי החליפו נעל קרוקס שנקרעה אחרי חצי שנה - תנסי להתקשר לשירות לקוחות.

חני

• הוסף לסימניות
להחליף ברור שלא-אני חורשת אותה כבר שנתיים וחצי!!!

באתר אין את זה כרגע, שוב, זה יופיע אולי לכבוד הקיץ

אני פשוט "בעייתית" בנעליים והם כ"כ התאימו לי שאני לא יכולה להפרד מהן!

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות. לי יש את הדגם הזה, ללא שקיפות גם כן מלפני שנתיים וכשהם מורידים מהמדפים- אז פשוט אין!
כמו שאמרו פה- אם יש לך אפשרות לבדוק באתר. באחת החנויות נאמר לי שבאתר את רואה מה יש במלאי, וזה מעודכן מכל החנויות.
אז אם אין שם- הלך עליך.... :(

• הוסף לסימניות
אגב יש גם באותם דגמים בדיוק כאלה שהם רכים ואחרים שיותר קשים.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי תמונה ואנסה לראות אם אני יכולה להשיג לך כאן

• הוסף לסימניות
זו הנעל, אני צריכה מידה 10
שם הדגם KARLY MARRY JANE
בעברית קרלי מרי ג'יין

קבצים מצורפים

• IMG_2213.JPG
    KB 97.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מה הבעיה?
זה מופיע בהרבה חנויות...
אני עצמי קניתי את זה בצפון לפני כחודשיים, וגם ראיתי את זה בנתניה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק מצאתי את זה בחנות אחת-ד"ר סטפ במרכז רימונים אבל לא היה במידה שלי-10
אם מישהו יודע באיזה חנויות יש להשיג אני יותר מאשמח לדעת

תזכו למצוות!!!!!

• הוסף לסימניות
בירושלים - מלכי ישראל יש חנות נעלים באזור של מול הדר גאולה שיש להם המון המון דגמים ישנים של קרוקס. אני מצאתי שם דגם ישן של קרוקס בצבע מסוים שאזל בחנויות הרשמיות.
. אם מישהו ידע את שם החנות, תוכלי ליצור איתם קשר.

• הוסף לסימניות
יש בבילו סנטר חנות ספורט-
שיש להם את הדגמים היותר ישנים של קרוקס.
שווה לברר! המחירים מאד נמוכים...

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש חנות במרכז רימונים שמוכרת קרוקס.
לא זוכרת את שמם.

• הוסף לסימניות
ד"ר סטפ- כך קוראים לחנות במרכז רימונים, אז כתבתי למעלה שהייתי ונשאר רק מידה 11-מדדתי והייתי נראית כמו עם הנעלים של אחותי הגדולה...

• הוסף לסימניות
יש את מושיקו ברמות בירושלים, במרכז מסחרי מעל הגשר (מול הקניון) הוא מוכר את כל הדגמים של קרוקס בהנחה משמעותית מאוד! (לגבי דגמים ישנים אני לא יודעת אבל כדאי לך לנסות)
ויש גם חנות ברחוב יחזקאל, מול בית התיק (טריפי נראה לי שקוראים להם) אני קניתי שם דגם ישן מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה