דרוש מידע נעלי בית Floafers בבית שמש/י-ם?

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג נעלי בית אלו לנשים, בבית שמש או בי-ם (חוץ מב -"פיט פירסט" בבי"ש שנגמר המידות)?
עדיפות לבי"ש.
או לחילופין למכירה ביד שניה חדש.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
משהו יודע על מקום בב"ב? חוץ מגיל וצ'ס שכבר אין מידות גדולות.

• הוסף לסימניות
מידות גדולות כבר לא נשאר בשום מקום...
אחרי שעברנו בכלהחנויות בירושלים בניברק בית שמש וכו.
הזמנו באמזון, הגיע תוך שבוע וחצי עד הבית.
היה מעולה.

• הוסף לסימניות
מידות גדולות כבר לא נשאר בשום מקום...
אחרי שעברנו בכלהחנויות בירושלים בניברק בית שמש וכו.
הזמנו באמזון, הגיע תוך שבוע וחצי עד הבית.
היה מעולה.
אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
משיהו יודע אם יש בגלית בשמגר מידות גדולות (הם לא עונים בטלפון) ?

• הוסף לסימניות
הייתי ממש לפני תשעת הימים.
לא נשאר כלום.
אולי הביאו עוד?

• הוסף לסימניות
אנו מחפשים נעלי בית כאלו במידה 36/37 אם מישהי קנתה ורוצה למכור נשמח לשמוע.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי 6.
הנעל עלתה 200.
ויש עלות של המשלוח.
לעיתים יש משלוח חינם לארץ.

• הוסף לסימניות
מע
נראה לי 6.
הנעל עלתה 200.
ויש עלות של המשלוח.
לעיתים יש משלוח חינם לארץ.
מעניין שלכם זה הגיע כבר אחרי שבוע וחצי, למה אצלי רשום עד חודש, בד"כ הם אכן מקדימים?

• הוסף לסימניות
תוכלו לתת לי עזרה לגבי מידות FLOFERS לילדים?
אני צריכה מידות 25,27
כל חנות באמזון נותנת מידה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה