המלצה נעלי הליכה/ ריצה לגבר???

• הוסף לסימניות
כל קישור יעזור...
מהארץ או מאלי.
מניסיון בלבד!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
קניתי פעמיים:
ממש טובות.
יש עוד דגמים מהחברה הזו באמזון.
כדאי לחכות למבצע או לעשירי - מאסרקארדיי.

• הוסף לסימניות
אלו נוחות מאודמרגישות כמו ללבוש כפפה על הרגל, אני הולך איתם כמעט שנה, אבל עכשיו בגשמים זה לא מתאים כי נכנס מיד מים.
יש גם רוקפורט, אני קניתי כמה פעמים את אלו. יותר יציבות מהקודמות אבל פחות נוחות.
בשניהם כדאי לחכות שיהיה מבצע כי יש הנחות מידי פעם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השחורות נראות בדיוק כמו הנעלים שלי.
השאלה אם זה באמת המקורי.
לשם השוואה, שלי עלו 600 ש"ח (בהנחה לחברי מועדון)

• הוסף לסימניות
לא ברור לי
ניסיתי לבדוק ...
אני הולך עם זה - ממש נח לי
זה מחנות בספרד
ניסיתי להתחקות על ארץ הייצור של הוקה ללא הצלחה...

• הוסף לסימניות
כתוב על הנעל ?
בנעל מסין כתוב ויטנאם
והחנות ממוקמת בספרד

באופן כלל אפשר למצוא גם הרבה חיקויים - HOME/ NOKA/ HOKZ
אולי ההוקה הוא לא זיוף - ואם זה זיוף - אז הוא ממש מוצלח - גם בפרטים הכי קטנים...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דקטלון.
יש הרבה סגנונות ורמות של מחירים.

• הוסף לסימניות
אן קלאוד
מומלץ מאד!!!

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת טוב
ראיתי נעלי הוקה בקרוקס עודפים בר' עקיבא ב"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה