עזרה נעלי הליכה

• הוסף לסימניות
ב"ה

אשמח אם יש למישהי רעיון איך לנקות נעלי הליכה בהירות
מג'מס או מבד ?

• הוסף לסימניות
שיטה שראיתי בעבר אבל לא ניסיתי

כף סודה לשתיה
  • חצי כפית מי חמצן

• חצי כפית מים

• מברשת שיניים שאין בה שימוש
הוראות ביצוע המלאכה:

• בשלב הראשון עליכם להסיר את שרוכי הנעליים, ולנקות אותן היטב מגושי בוץ או לכלוך אחר שדבק בהן, באופן 'יבש'.

• בקערה קטנה, ערבבו את החומרים עד לקבלת עיסה משחתית.

• מרחו את המשחה שלכם על הנעליים באופן שווה ועל כל חלקי הנעל.

• אם שרוכי הנעליים מלוכלכים אף הם, תוכלו להכין קערה נוספת באופן הנ"ל, להכניס אל תוכה את השרוכים ולהניח בשמש יחד עם הנעליים, לייבוש של כארבע שעות (או עד לייבוש מלא של המשחה).

• קחו את הנעליים וחבטו אותן זו בזו, על מנת להסיר גושים מיותרים.

• שטפו את מברשת השיניים היטב, והברישו בעזרתה את שאריות המשחה שנותרה על הנעליים החדשות והמבריקות שלכם

• הוסף לסימניות
אני אישית פעם חזרתי מטיול אם נעליים מלאות בוץ,
וראיתי שאין לי מה להפסיד מלנסות לכבס כי ממילא הנעל לא הייתה ראויה ככה להליכה,
והכנסתי למכונה קצרה
והנעל יצאה כחדשה!!!

• הוסף לסימניות
גם אני כיבסתי-לא אמור להיות בעיות

• הוסף לסימניות
על איזו תוכנית כיבסתן? כי אני ניסיתי בשבוע שעבר והנעליים לא נהרסו ב"ה, אבל גם לא התנקו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה