נעלי ונטיני מהממות, חדשות - למכירה!!!

• הוסף לסימניות
שלחו לי מארה"ב נעלים בשביל הבת שלי, אך הפעם לא דייקתי במידה ואני מעוניינת למכור אותם. הנעלים של חברת ונטיני הידועה, למי שלא מכיר, איכותיות מאד!!!
המידה 24 מתאים לילדות בגילאי 2-3-4 (תלוי בגודל הרגל)
המחיר לזוג: 250 ש"ח

התמונות של הנעלים מצורפות.
למי שלא מבחין בצבעים, אחד סגול ואחד בורדו כהה.

ניתן לפנות אלי באישי

קבצים מצורפים

• IMG_0428.JPG
    3.1 MB · צפיות: 80
  • IMG_0438.jpg
    2.1 MB · צפיות: 53
  • IMG_0699.jpg
    2.8 MB · צפיות: 42
  • IMG_0702.jpg
    2.8 MB · צפיות: 44
  • venettini 1.jpg
    KB 121.1 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
הנעלים מתאימות ליום יום אבל בהחלט ניתן ללבוש אותם בשבת (כל אחד וטעמו האישי)

הנעלים נשלחו מחנות ידועה בבורו פארק, חדשות מהקופסא בלי שום פגם!

• הוסף לסימניות
איזה קטע היה לי עכשיו בדיוק את אותו סיפור עם אותם נעלים בצבע אפור הם היו קטנות לבת שלי,שלחתי חזרה והחליפו לי בלי בעיה...

• הוסף לסימניות
לא היה לי מישהו שנוסע לשם בתקופה הקרובה, והילדה היתה צריכה נעלים...

• הוסף לסימניות
חבל שהן לא במידה 27...
הייתי לוקחת אותן...

• הוסף לסימניות
איך את יכולה למכור בכזה מחיר שבארה"ב זה עולה 77 דולר?

• הוסף לסימניות
אני באמת מפסידה מהעסק הזה , אבל אין לי מה לעשות עם נעלים שהם לא במידה שצריכים.
ואני לא רוצה להתקע איתם!

• הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי !!

המחיר ירד ל200 ש"ח לזוג (מחיר סופי לפני שאני מנסה להחזיר אותם לארה"ב)

נ.ב. מחיר מקורי בארה"ב כ77 דולר לזוג
ניתן להגיב כאן או לפנות באישי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מעונינת!
נראה לי מגניב לנעול לבת שלי כל בוקר אותן!!!אבל זה חייב מדידה.בכללי היא בת שלוש.אין בעיה שנדבר...ונבדוק אופציה לקנייה/מכירה

;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה