נעלי זמש משופשפות, יש מצב לשיפוץ?

• הוסף לסימניות
נעלי זמש בצבע חום שהשתפשפו/דהו/התבהרו מאד,
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי להחזיר אותם למצב סביר יותר???

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות ספריי מיוחד לנעלי זמש כמעט אצל כל סנדלר, הספריי צובע את הנעל ומחדש אותה

• הוסף לסימניות
1.יש משחת נעליים בצבע חום אולי זה יעזור
2. תבררי בטמבור נראה לי ששמעתי על חומר לחידוש זמש מאיזה חברה רק אני לא יודעת יותר פרטים...
3. מטלית רטובה כבר ניסית?
4. ככה זה עם הזמש....
ב-ה-צ-ל-ח-ה

• הוסף לסימניות
אני ניקיתי נעלי ז'מש ע"י אדים:
להרתיח קומקום מים (פתוח) וכשהוא מתחיל לרתוח
להחזיק את הנעל כשהזמש כלפי האדים
ולהבריש עם מברשת כובעים.
מחדש את הנעל! מנסיון מוכח!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניט;323126:
אני ניקיתי נעלי ז'מש ע"י אדים:
להרתיח קומקום מים (פתוח) וכשהוא מתחיל לרתוח
להחזיק את הנעל כשהזמש כלפי האדים
ולהבריש עם מברשת כובעים.
מחדש את הנעל! מנסיון מוכח!
בהצלחה!

תודה על הרעיון. ניסתי ויצא נחמד. אומנם לא חדש כי הנעל היתה באמת במצב קשה, אך היא נראית הרבה יותר טוב.
(בהעדר קומקום עשיתי זאת ע"י מגהץ אדים....)

ניסתי לצבוע גם קצת בצד עם משחת נעליים חומה, אך הצבע שלו מידי כהה והוא מוריד מעט מיופי הזמש.

תודה לכולכן! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה