yisrael stern
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני צריך לקנות נעליים טובות בירושלים רוקפורט או טימברלנד אם יש מישהו שידע איפה הכי זול אשמח שיכתוב
תודה רבה!!!
תודה רבה!!!
למיטב ידעתי יש בלונדון טיילור או במקום הנכוןרוקפורט
תנסה בחנות שלהם בממילא לפעמים יש מבצעים והנחות בסופי עונה ו/או לחברי מועדון...טימברלנד
ממש לא מדויק.אמזון רוקפורט
אם כבר אמזון שווה לנסות את 'Clarks'רוקפורט או טימברלנד
יש לי אותם קרוב לשנה מרוצה עד הגג!ממש לא מדויק.
הרוקפורט שמוכרים באמזון זה דגם שונה מהרוקפורט הרגיל, פחות איכותי משמעותית. תסתכלו גם בתגובות של אמזון זה מובא.
ואגב את ה'רוקפורט אמזון' הזה, ניתן לקנות גם בישראל ברשת 'אקסוס' באזור ה300-330 ש"ח.
לדעתי, אל תגעו בזה!! מניסיון מר...
אם כבר אמזון שווה לנסות את 'Clarks'
איכותיות בטירוף ומומלצות מאד!
ועדיין---יש לי אותם קרוב לשנה מרוצה עד הגג
ניתן לקנות גם בישראל ברשת 'אקסוס' באזור ה300-330 ש"ח
תלוי איזה דגמים.. שלי פה בארץ עלה 450(היה לי אותו נעל בדיוק לפני שהזמנתי מאמזון)ועדיין---
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים