נעלי טרום הליכה לחג

• הוסף לסימניות
אמרו לי שזו שאלת מליון הדולרים... אז הנה, אולי כאן יהיה לה מענה: אני מחפשת נעלי טרום הליכה לתינוק בן שנה וארבעה חודשים שעדיין לא הולך- ושיהיו חגיגיות לחג הבעל"ט...!

ואולי בכלל אין דבר כזה- כי מדובר במידה של צעד ראשון? אני לא אקנה נעלי צעד ראשון לפני שילך, השאלה אם יש 'טרום הליכה' במידה של צעד ראשון.

לא משנה האזור- בני ברק או ירושלים, ולא משנה עכשיו המחיר... תודה!

• הוסף לסימניות
את מחפשת נעלי בד רכות כאלו- כן?!
ידוע לי שיש בפוקס וכן בהרבה מחנויות הגרביים

• הוסף לסימניות
כותבת לך מניסיוני..
בני בן שנה ושלושה ועדיין לא הולך, ב"ה, בזמנו..
כשהיה בן שבעה חודשים קנינו לו לברית של אחיין, נעליים סגנון "אול סטאר" יפהפיות.
אבל כל פעם כשניסינו לשים לו הוא היה בוכה וצועק. וויתרנו.
הוא לא נעל אותם יותר מפעם אחת.
לפני ארבעה חודשים, ראיתי נעליים מפרווה, חמודות ומתוקות. חשבתי לעצמי: זה לא יציק לו וקניתי.
נכון, זה לא הציק לו.. אבל כל פעם שהוא זחל (על 4) הם השתחלו לו מהרגל ונשארו בצד כשהוא הרחק לפניהם.

• הוסף לסימניות
יש בחנויות "גרביים" נעליים מתוקות מתוקות חגיגיות דמוי נעלי "מוקסין"

• הוסף לסימניות
יש נעליים מהממות ב"דולי בול" ירושלים
"פרימייר" בני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;976877:
כותבת לך מניסיוני..
בני בן שנה ושלושה ועדיין לא הולך, ב"ה, בזמנו..
כשהיה בן שבעה חודשים קנינו לו לברית של אחיין, נעליים סגנון "אול סטאר" יפהפיות.
אבל כל פעם כשניסינו לשים לו הוא היה בוכה וצועק. וויתרנו.
הוא לא נעל אותם יותר מפעם אחת.
לפני ארבעה חודשים, ראיתי נעליים מפרווה, חמודות ומתוקות. חשבתי לעצמי: זה לא יציק לו וקניתי.
נכון, זה לא הציק לו.. אבל כל פעם שהוא זחל (על 4) הם השתחלו לו מהרגל ונשארו בצד כשהוא הרחק לפניהם.

המ... מה זה אומר? דווקא הקטנצ'יק שלי הסתדר איתם נהדר, כשמצאתי לו:)

מה זה "אול סטאר"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;976878:
יש בחנויות "גרביים" נעליים מתוקות מתוקות חגיגיות דמוי נעלי "מוקסין"

במידה לגיל הזה?? הייתי שם ולא מצאתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;976886:
"פרימייר" בני ברק

אהה... עכשיו אצטרך לשבור תכנית חיסכון....:confused:

• הוסף לסימניות
יש חנות ברח' פתח תקוה בירושלים מעל "אימפריית החסד" שיש להם נעליים מהממות לטרום הליכה (המחיר בהתאם...) אולי מישהי יודעת יותר פרטים על החנות? (שם או טלפון?)

• הוסף לסימניות
יש באמפרית החסד ארגז עם הרבה נעלי טרום הליכה ב-20 ש"ח בערך,לאכולם ספורטיביות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;976896:
אהה... עכשיו אצטרך לשבור תכנית חיסכון....:confused:
אין צורך לשבור את קופת החיסכון;)
בפינת הזול בבני ברק יש נעליים מאוד חמודות לא בדקתי את המידות אם תרצי אוכל מחר לבדוק לך

• הוסף לסימניות
יש בפריש בבני ברק.
בפוקס גם אמור להיות..

• הוסף לסימניות
יש בפנדה נעלי טרום הליכה ב-20 ש"ח של חברת 'קידי'.
הן ממש יציבות ועבות ולא סתם קרטון, כמו כל הנעליים של פוקס וכל אלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;976886:
"פרימייר" בני ברק

הייתי שם היום ואין כלום, חוץ מניו בורן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;977062:
יש בפנדה נעלי טרום הליכה ב-20 ש"ח של חברת 'קידי'.
הן ממש יציבות ועבות ולא סתם קרטון, כמו כל הנעליים של פוקס וכל אלו.

בבני ברק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;976927:
אין צורך לשבור את קופת החיסכון;)
בפינת הזול בבני ברק יש נעליים מאוד חמודות לא בדקתי את המידות אם תרצי אוכל מחר לבדוק לך

לגבי פינת הזול - אני אף פעם לא מצליחה לנהל שם קניה נורמלית. נראה לי מאוד לא אנושי לחנות עגלה באמצע המדרכה (כמעט בקצה, כי הדוכן עצמו תופס חצי מדרכה-) ולגרום לעוד עשרות אנשים אחרי לפלס דרך בקשיי ניידות משמעותיים... אול את מתכוונת לחנות שמימול (הרבה מחליפים בינהן) באזר לב העיר- הייתי שם, ואין........

• הוסף לסימניות
בקיצור, חרשתי היום את עירי הקטנה (בני ברק תובב"א) ולא מצאתי מאומה. עליתי לעזרה ואחווה והיה שם מבחר ענק, ממש ענק במחיר נורמלי פחות או יותר (50-70) בהרבה מידות ודוגמאות, רכות וקשות עם כל סוגי הסוליות....

עד שבחרתי העוף בקופה הראשית כמעט הפשיר... אני מגיעה הביתה והתינוק שלי (נו, רחלים, בואי נגיד ביחד: 'אמרתי לך.........') פורץ בבכי מבוהל... הוא הסכים לנעול אבל פחד לעמוד איתן, וזה במידה שלו וזה אמור להיות נח!

טוב, רק לתמונות...

אגב, משהו יודע אם זה נורמלי? זה שלב בתהליך ההיכרות עם הנעל?!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;977149:
לא יודעת מה זה פריש.

פריש לתינוק זו החנות הכי ותיקה בבני ברק למוצרי תינוקות.
ר' עקיבא למטה, קצת לפני "דובק" (לשעבר...) אם אינני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;977163:
פריש לתינוק זו החנות הכי ותיקה בבני ברק למוצרי תינוקות.
ר' עקיבא למטה, קצת לפני "דובק" (לשעבר...) אם אינני טועה.

או-אה! לא מכירה... ההם עם העגלה בחלון ראווה? מעניין ! לא נראה לי שאחזור לר' עקיבא לפני החג, אחרי מה שעברתי שם השבוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה