- הוסף לסימניות
איזה מידה? 18-19 יש?.אני קניתי בחנות ברחוב דמשק אליעזר
האש פאפיס באזור ה-100 ש"ח מהממות
איזה מידה? 18-19 יש?.אני קניתי בחנות ברחוב דמשק אליעזר
האש פאפיס באזור ה-100 ש"ח מהממות
ידוע לך אם יש שם במידות קטנות?בעזרה ואחווה יש נעלים יפות במחירים מצוינים.
הכי קטן שקניתי שם היה 22, כך שאין לי מושג.ידוע לך אם יש שם במידות קטנות?
אני מחפשת מידה 19
נכוןדוחפת את האף: נקסט.
אוף, איזה איכות כבירה.
קוראים לחנות הנ"ל BeStep
מצורף קטלוג שלהם + מחירים
מה טווח המחירים שם?מידה 19 קניתי לבת שלי בציקולינדו
בגורדון 22
החזיקו לה כככככלללל החורף!
נעליים מהממות של בברליס
סליחה על הסטת הנושא...קוראים לחנות הנ"ל BeStep
גם בהיפר סטוק בהשומר יש הרבה נעליים..
פעם קראו להם מיד ליעדסליחה על הסטת הנושא...
מישהי מכירה חנות בסגנון הזה בירושלים? (חוץ מפמילי סנטר שסגרו את מחלקת הנעליים...)
קוראים לחנות הנ"ל BeStep
.
אני קניתי 19איזה מידה? 18-19 יש?.
בדיוק באתי להמליץ עליהם.קוראים לחנות הנ"ל BeStep
נכון
גם אני הייתי מזמינה, הבעיה שיש לקטן שלי רגל רחבה יחסית ולא כל נעל נכנסת עליו.
אין לי כח להתעסק עם החלפות....
טוב אז הלגתי אתמול לBESTEP אחר ההמלצות פה
בקושי היה ניתן להיכנס, נעליים עפו באויר , היה כזה בלאגן.....
הצלחתי בסוף לקנות מה שרציתי, מקוה שאהיה מרוצה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים