דרוש מידע נעלי כלה להשכרה באשדוד

• הוסף לסימניות
מחפשת השכרה / גמח נעלי כלה באשדוד
סלון שמשכיר גם למי שלא לוקח ממנו שמלה
עדיפות להשכרה (בד"כ הם במצב הרבה יותר טוב)
לא אכפת לי לשלם כמה שידרשו
אודה לעזרה

• הוסף לסימניות
בחנות נעלי קנגרו ברשב"י
יש השכרה של נעליים בכל המידות והגבהים

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה... אם לא אכפת לך לשלם כמה שידרשו, למה שלא תקני נעליים שמוצאות חן בעינייך ואחרי החתונה תשתמשי בהם בשבתות/חגים/אירועים?..
אני קניתי נעליים לחתונה ומשמשות אותי עד היום... קרוב לעשור:sneaky:
(הן לא בצבע לבן, כשראיתי את הנעל בחנות היא הייתה בצבע קרם, כשביקשתי למדוד לא היה את המידה בצבע קרם רק בצבע ורוד עתיק אבל עדין עדין עדין - אפחד לא שם לב שהנעליים שלי לא לבנות, חוץ מהצלמת - שהתלהבה מהרעיון והפיקה אחלה תמונות:p)

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה... אם לא אכפת לך לשלם כמה שידרשו, למה שלא תקני נעליים שמוצאות חן בעינייך ואחרי החתונה תשתמשי בהם בשבתות/חגים/אירועים?..
אני קניתי נעליים לחתונה ומשמשות אותי עד היום... קרוב לעשור:sneaky:
(הן לא בצבע לבן, כשראיתי את הנעל בחנות היא הייתה בצבע קרם, כשביקשתי למדוד לא היה את המידה בצבע קרם רק בצבע ורוד עתיק אבל עדין עדין עדין - אפחד לא שם לב שהנעליים שלי לא לבנות, חוץ מהצלמת - שהתלהבה מהרעיון והפיקה אחלה תמונות:p)
כי חשוב לכלה (חברה) שתהיה ממש נוחה
ולא עולה בקנה אחד עקב גבוה נוח ויפה
ונעלי כלה רגילות עולת 800+++
ולא לזה התכוונתי....

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש ברחוב יפו י-ם חנות עם נעלי פלטפורמה לבן בערך ב100 שח, גם בהשכרה משלמים בערך כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה