דרוש מידע נעלי ניו באלאנס- איפה קונים בזול (ברשת)?

• הוסף לסימניות
יש אתר אמריקאי, רק שיכול לקחת זמן עד שזה יגיע
השם שלו זה ZULILY
יש לו כל מיני מותגים של נעליים, לפעמים יש מחירים טובים בלי קשר לבלאק פריידי
תנסו לחפש שם

• הוסף לסימניות
כן
זה עולה 18 שקל
לא משנה מה המחיר של ההזמנה
מגיע ללוקרים עם חברת שליחויות
ועשה לי רושם שהשירות לקוחות טוב

• הוסף לסימניות
יש להם אדידס
רוקפורט
פומה
זה בטוח
מן הסתם יש עוד

• הוסף לסימניות
בקפריסין ;)

האמת שרכשנו שם נעלי ספורט במחירים מצחיקים.

• הוסף לסימניות
יש לך קישור לאתר ?
יש אתר אמריקאי, רק שיכול לקחת זמן עד שזה יגיע
השם שלו זה ZULILY
יש לו כל מיני מותגים של נעליים, לפעמים יש מחירים טובים בלי קשר לבלאק פריידי
תנסו לחפש שם

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות לכתוב לי מייל שלך , אני ישמח כי אני אשלח לך ישירות הזמנה לשם וארוויח נקודות שם...
אם את מעדיפה שלא- תכתבי פה ואתן לך קישור ישירות

• הוסף לסימניות
יש גם את אתר 6PM, לא ניסיתי אישית אבל שמעתי המלצות
יש להם כמעט את כל סוגי המותגים במחירים ממש זולים
אין להם משלוחים לישראל, שולחים דרך חברת שילוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה