דרוש מידע נעלי נייטיב- איפה אפשר להשיג?

• פותח הנושא א א
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כן, גם אני באתי לכתןב
במלמוש אשדוד יותר זול מהאתר

• הוסף לסימניות
בעזרת תורה, בסקריטפלינג- לא יודעת את המספר, אבל הם מפרסמים בעיתונים לפעמים.
מקפיצה
יש להם עכשיו חנות בגאולה
מישו ניסה את הנעליים האלו?
הם נראות טוב?יפות?זה החיקוי כמובן

• הוסף לסימניות
מה רע באתר הזה?

• הוסף לסימניות
מה רע באתר הזה?
אני רוצה משו בזול ממש יותר ללוק הקייצי בלי גרביים

• הוסף לסימניות
איזה מידה לקחת ל32 לפי המידות של אליאקספרס? (ואולי עוד לא מכרת אשמח לקנות )
אוכל לבדוק לך בהמשך...
בכל מקרה, עדיין לא מכרתי את שלי. אם תרצי בשמחה אני בבני ברק.

• הוסף לסימניות
איפה בגאולה??

ואגב לגבי הנעליים,
מה מיוחד בזה חוץ מזה שכולם הולכים עם זה??
סתם טרנד חולף?
בתחילת גאולה רחוב יצחק נפחא מאחורי פוזמק
כמו קרוקס בסגור

• הוסף לסימניות
חיקוי לפלופרס יש?
אני עדיין לא מצאתי, אם כן תחכימו אותי.....

• הוסף לסימניות
יש בנעלי גרוסמן בגאולה נייטיב מקורי שווה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה