היי מצאתי משמעותית יותר זולאין יותר זול?
תודה רבההיי מצאתי משמעותית יותר זול
רק שאין חוות דעת
לשיקולכם
אגב גם מה שהבאתי למעלה זה בלי חוות דעת
ראיתי עם חוות דעת אבל יקרות משמעותית...
ק.ש.
![]()
נעלי סניקרס קואז'ואל לגברים, נושמות, קלות משקל, עשויות מעור חיצוני לריצה, ספורט, ריצה, טניס, הליכה - AliExpress 201768104
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קשה לדעת אין תמונות של קונים....תודה רבה
את יודעת אם זה מגיע עם סמל המותג?
איך אני יכולה לשאול אותו?קשה לדעת אין תמונות של קונים....
המוכר מראה שכן
אבל עדיף לך לשאול אותו...
יודע לא יודעת..
איך אני יכולה לשאול אותו?
זה חסום לי מה ששלחת יש לך אפשרות לשלוח את זה בדרך אחרת?
מה זאת אומרת לי פתוחזה חסום לי מה ששלחת יש לך אפשרות לשלוח את זה בדרך אחרת?
אה תודה עכשיו נפתח ליזה חסום לי מה ששלחת יש לך אפשרות לשלוח את זה בדרך אחרת?
שניה בודק היה אופציה גם לשלוח הודעה לפני הרכישה...אה תודה עכשיו נפתח לי
אבל זה לא שולח הודעה זה צאט
סורי לא נראה לי שאפשרי לתקשר עם מוכר זה לפניאיך אני יכולה לשאול אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: plsql, winter bear, נועה :) ומשתמש 1 נוסף4 //