דרוש מידע נעלי סאקוני בבני ברק איפה הכי זול?

• הוסף לסימניות
יש מכירה ברחוב מהרל [אני חושבת מספר 3]
הם זולים, לא יודעת אם הכי זולים

• הוסף לסימניות
אני קניתי נעלי סקוני לפני כמה חודשים אני ממש לא מרוצה מהם
הם נוחות אבל פשוט נקרעות ממש מהר הרשת פשוט נקרעת
אני עובדת משרד וכמעט לא הולכת יושבת רוב היום במשרד
לא היתי ממליצה

• הוסף לסימניות
אני קניתי נעלי סקוני לפני כמה חודשים אני ממש לא מרוצה מהם
הם נוחות אבל פשוט נקרעות ממש מהר הרשת פשוט נקרעת
אני עובדת משרד וכמעט לא הולכת יושבת רוב היום במשרד
לא היתי ממליצה
הרשת זה בעיה בכל החברות,
גם לי זה קרה בנעל של סאקוני והתיקון של זה עלה 60 ש"ח (חודשיים אחרי הקניה) ואח"כ קניתי נעל של ניו באלאנס וקרה לי אותו דבר.
כך שחשוב להמנע מקניה של נעל עם רשת

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות נעל עם רשת ולהוסיף פאצ'
זה עדיין נושם יותר מנעל ספורט אטומה
ומחזיק מצוין בדומה לנעל רגילה.

• הוסף לסימניות
יש מכירה ברחוב מהרל [אני חושבת מספר 3]
הם זולים, לא יודעת אם הכי זולים[/QUOTE]
אני אישית הייתי במכירה ברחוב מהר"ל 3 והמחירים שמה אתם לא תאמינו מה זה זול ,
זול ברמות נראה לי הם לא מרוויחים , הם אמרו שזה ארגון ולכן זה כזה זול,
מרוב שהתלהבתי קניתי 3 זוגות

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה מפורסם בעיתון כח הפירסום

קבצים מצורפים

• מכירת נעלי סאקוני.pdf
    3.3 MB · צפיות: 130

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה