נעלי ספורט- איזה חברה עדיף??

• הוסף לסימניות
על איזה חברה אתם ממליצים??
לא משנה המחיר העיקר שיהיה נח ואורטופדי
לעמידה ממושכת....

תודה!!

• הוסף לסימניות
new- balanc הכי טובות, מחזיקות מעמד, ונוחות במיוחד לעמידה ממושכת על הרגליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו זוהר;1413031:
new- balanc הכי טובות, מחזיקות מעמד, ונוחות במיוחד לעמידה ממושכת על הרגליים.

תודה!
מה המחיר בערך??

• הוסף לסימניות
באזור ה-350.
אני שנים הייתי עם ניו באלאנס ואח"כ החלפתי לנייק.
מרוצה מאוד מלבד העובדה שהחלק העליון עשוי מבד רשת (לא ידעתי כשקניתי) וזה פשוט חדיר מים. כך שבגשמים זה לא מידי מגן.... שימי לב

• הוסף לסימניות
saucony
כמה משתמשים מרוצים במשפחה

• הוסף לסימניות
ניו בלאנס מעולה! (כמובן שיש הרבה דגמים...)
יש את נעלי אביטל בירושלים (ליד תחנה מרכזית)
מחירים סבירים שירות מעולה.

• הוסף לסימניות
Brooks או asics

נעליים מעולות ונוחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1413071:
באזור ה-350.
אני שנים הייתי עם ניו באלאנס ואח"כ החלפתי לנייק.
מרוצה מאוד מלבד העובדה שהחלק העליון עשוי מבד רשת (לא ידעתי כשקניתי) וזה פשוט חדיר מים. כך שבגשמים זה לא מידי מגן.... שימי לב

כן, זה ממש דפוק הבד רשת הזה, אחרי פחות משנת נהיה לי שם חור.

וזה אחרי שהשתמשתי בנעליים של נייק 7 שנים והן היו גם מתכבסות מעולה במכונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1413149:
כן, זה ממש דפוק הבד רשת הזה, אחרי פחות משנת נהיה לי שם חור.

וזה אחרי שהשתמשתי בנעליים של נייק 7 שנים והן היו גם מתכבסות מעולה במכונה!

אבל הרשת עשוי בשביל ''לאוורר'' את הרגל לא??

• הוסף לסימניות
איזי ספיריט, נוחות ביותר!!!!! יש לי דגם עם סוליה גבוהה יחסית ואני עומדת עליהן הרבה מאוד, תנסי תביני.

אבל לכל אחד נוח יותר משהו אחר, סקוני למשל ממש לא היה לי נוח, ולא הבנתי ממה התלהבו.

• הוסף לסימניות
אני מרחפת עם סאקוני. כבר שנתיים וחצי של שימוש מרובה מאד (לא יום יום אבל המון)
הרשת מאוררת וזה כיף - אך כמו שאמרו מעלי גם דולף...
וחור יש שם כמעט מהתחלה וזה באמת מעצבן.
ניו באלאנס גם מומלצות מאד.

• הוסף לסימניות
סקוני...

• הוסף לסימניות
לגבי הרשת-
אפשר ללכת לסנדלר והוא תופר חתיכת בד או משהו אחר מבפנים, וזה מגן על הרשת הדקיקה ההיא מפני קריעה.... מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה