נעלי ספורט - ירושלמיות איפה אתן קונות?

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות היכן מומלץ לרכוש נעלי ספורט?
חשוב לי:
אמינות [שלא ימכרו לי תותים בשק]
מחיר זול [אני לא מחפשת מותג בשביל השם]
איכות [לא רוצה עוד חודשיים לחזור לחנות... עם נעל תקולה]

בירושלים.
[גאולה/ יפו / גב"ש ועוד]

ירושלמים/יות, מחכה מאד להמלצותיכם.

• הוסף לסימניות
ספורט הבירה -קינג ג'ורג'
אמינים מאוד, מבחר אדיר, מחיר הגיוני בהחלט

נעלי לודמיר - גאולה

• הוסף לסימניות
יש בכנפי נשרים חנות של גלי, נעלי הספורט שם בד"כ לא יקרים ובאיכות טובה.

• הוסף לסימניות
עברתי ברח' יחזקאל, פינת עזרא, וראיתי שלט על אחת החנויות
נעלי ספורט לנשים וגברים ב-160 ש"ח.
לא זוכרת אלו חברות, אך הן היו מהמוכרות והטובות.
נדמה לי שאחת מהן הייתה נייק.

אני לא ירושלמית, ואם ההצעה שלי מגוחכת-
סלחו לי...

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת בשרות, אמינות ומקצועיות-רק בספורט הבירה!!!!
יש לו מבחר ענק ויודע להתאים לכל רגל/ בעיה את הדגם המתאים.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על חנות לנעלי ספורט ליד חנות "יש" מעל סנטר 1 - שרות מבחר ומחירים מצויינים (לא זוכרת את השם...)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אם יש עוד המלצות. אשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה