נעלי ספורט

• הוסף לסימניות
יש לי נעלי wald laufer
הם מאד מאד נוחות
אבל זה לא בדיוק נעלי ספורט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;1161972:
אני ועוד כמה בסביבתי נועלים סקוני, ומאוד מרוצים.
אבל הן יחסית יקרות.
יש בבני ברק באזור דונולו איזה חנות ששכחתי את הפרטים שלה שמוכרת יחסית זול.

רחוב רמבם לא דונולו

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי צריכה נעלי ספורט
ולא הסתדר לי נעל ספורט, גרב דקה(צבע רגל-שחור)
חצאית קצרה..
אני לא אוהבת חצאיות ארוכות
מדדתי בלי סוף נעלים וכל פעם הורדתי כי לא אהבתי את המראה שלי..
עד שמצאתי בנעלי גיל בבני ברק
נייק, נוחות מאד בלי שרוכים ... לא נראות כ"כ ספורט
שילמתי 350 שקל...:rolleyes: והם לא מתאימות לגשם...אבל שוות הם מתלבשות על הרגל כמו גרב, כפפה

וקיבלתי המון פניות..מאיפה הם...
אז מי שמחפשת גם סוג כזה...עשיתי לה כבר את העבודה :)

• הוסף לסימניות
שאלו על נעלי ספורט ?! :confused:
דהיינו לריצות וכו' ?
אם-כן בתור אחד שעסק בפעילות ספורטיבית (ובעז"ה רוצה לחזור לזה:eek:)
ברור - ניו באלנס.
ישנם מספר פרמטרים לנעלי ספורט, אינני זוכר את כולם, כגון, העקב מוגבה טיפה, ישנה טפיסה טובה של העקב מכל הצדדים, ניתן לקפל את הנעל בחופשיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה