נעלי סקצרס, מותג או גם איכות ונוחות??

• הוסף לסימניות
עד עכשו הלכתי עם נעלי סאקוני, הייתי מרוצה. יש לציין שאני משתמשת במדרס ומוכרחה תמיכה חזקה לרגל. בחנות הציעה לי המוכרת נעלי סקצרס וטענה שהן נעלי ספורט לכל דבר. למי יש נסיון איתן? המחיר והמראה בהחלט דיברו אלי. האם הן תומכות וחזקות?

• הוסף לסימניות
מניסיון
אורטופדים לא ממליצים על סקצ'רס

• הוסף לסימניות
לא ממליצה!
טוב לנערות שצריכות נעליים לפי תקנון הסמינר =)

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
קניתי עכשיו נעלים סקצ'רס ספורט עם שרוכים walking shoues ופשוט לא יכלתי להוריד אותם, הסתובבתי איתם בכל הקניות והטיולים מאווווווווד נהנתי
הספידה שלהם רכה ונהיית בצורת הרגל
עלה 64$

• הוסף לסימניות
ממש לא לאלו שיש להם פלטפוס ואפילו במעט יש לנעליים נטיה כלפי פנים (בגלל הסוליה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1372305:
ממש לא לאלו שיש להם פלטפוס ואפילו במעט יש לנעליים נטיה כלפי פנים (בגלל הסוליה)

לי במקור אין בכלל פלטפוס, אבל כשהלכתי עם סקצ'רס, הן היו אכן נוחות אך נוצרה לי נטיה פנימה בכל אחת מכפות הרגליים. עזבתי אותן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1372314:
לי במקור אין בכלל פלטפוס, אבל כשהלכתי עם סקצ'רס, הן היו אכן נוחות אך נוצרה לי נטיה פנימה בכל אחת מכפות הרגליים. עזבתי אותן...

היום במהלך ההליכה התחבטתי האם אני הרסתי את הנעליים שיש בהן כזאת נטיה.
ממש לא נוחות בהליכה מרובה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
לא סבלתי משום בעיה ברגל עד לסקצ'רס הזה- והבנתי שהנטיה פנימה היא רק בנעליים העדינות.

• הוסף לסימניות
מנסיון, האורטופדים ממש נגד הנעל הזאת.

• הוסף לסימניות
סקצ'רס זו חברה... יש להם המון סוגים של נעליים.
אם את מדברת על נעלי היומיום שלהן, אלה שנראות דומות לנעליים רגילות - מסתבר שהן לא משהו.
אבל נעלי ספורט שלהן - מדהימות!

• הוסף לסימניות
ניו באלנס- למדרסים
היו לי סקצ'רס ולדעתי הן לא מספיק מסיביות...

• הוסף לסימניות
בד״כ האורטופדים גם לא ממליצים על ניו באלאנס, ניו באלאנס זוהי נעל ספורט ולא נעל אורטופדית,
צריך לדעת להבדיל בין שניהם...

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!! עזרתם לי מאד. למישהו יש המלצה ספציפית?? אין לי צורך בנעל אורטופדית כי יש לי מדרס. יש לי צורך בנעל חזקה ותומכת אבל שיהיה לה מראה אסטטי ולא מגושם לגמרי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות
לי בכל אופן- כן המליץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1372444:
תודה לכל העונים!! עזרתם לי מאד. למישהו יש המלצה ספציפית?? אין לי צורך בנעל אורטופדית כי יש לי מדרס. יש לי צורך בנעל חזקה ותומכת אבל שיהיה לה מראה אסטטי ולא מגושם לגמרי.

הסטנדרט זה נייק או ניו באלאנס
אבל יש עוד חברות
צריך פשוט ללכת לחנויות ולמדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1372444:
אם יש לך מדרס, את חייבת נעל אורטופדית, (בגלל הסוליה)
אני משתמשת בוואלדלאופר ומאוד מרוצה, יש להם לאחרונה דוגמאות ממש יפות ועדינות.

• הוסף לסימניות
וואוו,
לעבור מסאקוני לסקצ'רס, זה כמו לרדת מהחרמון - לגבשושית החול של הקבלן בבנין ממול...
ולעצם הענין - סאקוני היא נעל אורטופדית לכל דבר, מצוינת ומומלצת.
סקצ'רס - נעל שמתאימה לנערות שבא להן על נעל ספורט....

• הוסף לסימניות
מצטרפת למוסיקה
אין בכלל מה להשוות
אם המחיר של סקוני מרתיע אותך
לכי על ואלדלאופר
הנעליים שלהם ג"כ מחזיקות חזק את הרגל

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי וכמו שאמרו כבר קודמי-
ניו באלנס מצוינות.
סקצ'רס גורמות לרגל לנטיה כלפי פנים וממש לא נוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה