דרוש מידע נעלי פלאפרס (flaofers)

• פותח הנושא -S-
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי בארה"ב

• הוסף לסימניות
יש לי למכור 2 זוגות בצבע חום.
מידה 2 תואם למידה 33.
מאוד מאוד יפות!!!
נקנו בארה"ב
אפשר ליצור קשר במספר 0772016716
0504147706
אם מישהו מעוניין, נא להזדרז להתקשר, כי יש לי מחר שליח לארה"ב. ויכול להיות שאשלח בחזרה לחנות.

• הוסף לסימניות
יש לי למכור 2 זוגות בצבע חום.
מידה 2 תואם למידה 33.
מאוד מאוד יפות!!!
נקנו בארה"ב
אפשר ליצור קשר במספר 0772016716
0504147706
אם מישהו מעוניין, נא להזדרז להתקשר, כי יש לי מחר שליח לארה"ב. ויכול להיות שאשלח בחזרה לחנות.
תוכלי לשים תמונה או קישור?

• הוסף לסימניות
למכירה זוג חדש מארה"ב , קניתי לבת שלי והיה לה קטן
מידה 5 תואם למידה 35 בצבע חום וסוליה לבנה
אני מבני ברק 0548475552
71Wq56Yqd-L._AC_SY575._SX._UX._SY._UY_.jpg

• הוסף לסימניות
מתעניינת האם אתן מתייחסות לזה בתור נעל ( לבית הספר וכו') או בתור נעלי בית

• הוסף לסימניות
זה יותר מתאים לנעליים לחופש טוב לבריכה לים אפשר בקלות לנקות אותם במים
אבל תלוי בסגנון אם מותר אצלכם בבי"ס סוליה לבנה אולי זה גם יתאים לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה