דרוש מידע נעלי פלאפרס (flaofers)

• פותח הנושא -S-
  • פורסם בתאריך
אני מנסה כעת להזמין מהאתר
איך אני יכולה לדעת לפי מידות של הארץ?
יש סרגל מידות למישהי?
תודה!

התכתבתי איתם במייל, קבלתי תשובה חד משמעית שאין משלוחים מחוץ לארה"ב

מחפשת לקנות נעלי פלופרס
מידה 8 אמריקאי (25 בערך) לא משנה צבע רק שיתאים לבן

איפה יש בבני ברק להשיג כעת פלופרס?
לנעלי גיל אין
מחפשת גם לקטנה וגם מידה 38

יש לי מידה 38 לבן עם עוגנים קטנים חדש!

אני מחפשת בצבע שחור כולל סוליה שחורה
איפה יש לרכוש בירושלים?

למכירה נעלי פלאופרס מידה 11 חדשות לגמרי (הביאו מארה"ב מידה לא נכונה) בדוגמא מודפסת חדישה חדישה!
170שח
050-4141688

.

בחנות אצלינו רוצים ממידה 35 -285 ש"ח
נראה לכם נורמלי? זה המחיר גם בשאר החנויות?

בחנות אצלינו רוצים ממידה 35 -285 ש"ח
נראה לכם נורמלי? זה המחיר גם בשאר החנויות?
נראה לי נורמלי,
הזמנתי לקרוב שגר באמריקה ועלה לי אחרי 15% הנחה לקנייה ראשונה 200 שח, מידה 44
אז בארץ הגיוני שיעלה 285 אבל זה כן קצת יקר,

קיבלתי למייל:

קבצים מצורפים

• image (9).png
    image (9).png
    KB 386.9 · צפיות: 66
איפה ניתן להשיג בירושלים חיקוי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה