כן ראיתי, תודה.יש בבני ברק ברבי עקיבא ליד סוקולוב, חנות נעלי ילדים די חדשה.
יש חיקוימשל פלופרס
זה רק מידות 24+יש בבני ברק ברבי עקיבא ליד סוקולוב, חנות נעלי ילדים די חדשה.
יש חיקוימשל פלופרס
יש לך מושג מידות וצבעים?למי שמעוניין בפלופרס בירושלים
שבוע הבא יש מכירה זולה (נראה לי עד 150 ש"ח)
גם אני אשמח לשמוע פרטיםלמי שמעוניין בפלופרס בירושלים
שבוע הבא יש מכירה זולה (נראה לי עד 150 ש"ח)
מה המיקום?ראיתי פרסומת
נראה לי היה כתוב כל המידות וכל הצבעים
אין לי את העיתון , אולי מישהי יכולה לעלות זה היה בעיתון רוממה בדלתות
המכירה ביום ראשון הבא במוזמן בלבד
קטסטרופהיום ראשון שבוע הבא
אולם ליד בנות הדסה
וואי אני מדמינת מה הולך להיות שם...
יודעת מה השעות?יום ראשון שבוע הבא
אולם ליד בנות הדסה
מ 11 בבוקריודעת מה השעות?
אם זה עדיין רלוונטימחפשת בדחיפות נעל בצבע לבן או בז' מידה 4
אם משהי מכירה חנות או יש לה למכור אשמח 0527150978
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה
אם זה עדיין רלוונטי
לי יש למכור לך בצבע בז'
בירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים