מחפשת לקנות פלופרס מידה J2 לבת בירושלים
whoprog1 בג'מייל
איך נקרא פה מידה J2
חלק מהצבעים זה משלוח חינםאיך נקרא פה מידה J2
ועם המשלוח זה לא יוצא ממש יקר?
איזה מידה זה J2? אני א בטוחה שיש פה...חלק מהצבעים זה משלוח חינם
הצבע אדוםאיזה מידה זה J2? אני א בטוחה שיש פה...
יש לך דוגמא לצבע עם משלוח חינם?
לא כתוב בצד שמאל, אז לא@באתי לחלום סליחה אם אני ממש לא מבינה (לא מזמינה הרבה באמזון)
זה משלוח חינם?
צפה בקובץ המצורף 1990964
יש בחנות נעלים בבר אילן ליד כל בו בר אילן נעלי ריבר ב40 שקל בעיקר צבעים של בניםמחפשת פלופרס צבע של בנים מידה 12, יש למישהו למכור? יודעים איפה יש בהנחה עכשיו?
המכירה שכתבו פה, יש להם עוד מכירות?
(נקרע לבן שלי הפלופרס היום והוא לא מוכן ללכת עם שום נעל אחרת בקיץ)
לבנות אין לי מה לחפש שם?יש בחנות נעלים בבר אילן ליד כל בו בר אילן נעלי ריבר ב40 שקל בעיקר צבעים של בנים
נראה שישלבנות אין לי מה לחפש שם?
יש גם וגםהאם זה ריבר או חיקוי על חיקוי
כי באשדוד ריבר עוחה 140
האם היה עוד מכירה?לתושבי בית שמש והסביבה!
מחר ים ראשון מתקיימת מכירת פלופרס. כל הדגמים החדשים בכל המידות 139- 159 ש"ח
אני גם מתעניינתהאם היה עוד מכירה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים