דרוש מידע נעלי צעד ראשון חתיכייים

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות את זה בנעלי צעד שני, והנעליים שהיו שלמות וחדשות לגמרי נהרסו תוך חודש,
כשהגעתי לחנות לקנות חדש המוכרת אמרה לי שזה ידוע שכשמעבירים נעל מילד לילד הנעל נהרסת מהר יותר כי היא כבר קיבלה את הצורה של הרגל.
לא נראה לי שקשור לצורה של הרגל
כמו שנעל שעמדה הרבה זמן טיבה שתתפורר מהר
השאלה אם עשית את זה בנעל פשוטה או איכותית מאד?
כי מסביבי יוצא לי לראות הרבה שמעבירים נעליים, לא אמרתי שאני בעד, תכלס קורה..

• הוסף לסימניות
אני קניתי בפונפנו בסוף עונה לבן שלי נעלי צע ראשון( למזלי הוא התחיל ללכת בסוף עונה...) 2 ב300 ש"ח.
נעל אחת לקחתי למידה שלו ולקחתי נעל שונה שמתאימה לחורף במידה יותר גדולה. עכשיו הנעל הראשונה קטנה עליו כך שהרווחתי נעל חורפית במחיר יחסית זול...
נעל עם שרוכים לילד כזה קטן נראה לי ממש לא פרקטי וגם מסוכן. שרוכים זה דבר שנפרם ואם ילד דורך עליהם הוא יכול ליפול.

• הוסף לסימניות
הדגמים של פונפנו הם "חרדיים" יותר ממה שמוכרים בפפאיה לציבור הכללי
ולכן הם גם עולים יותר... בורר שזה עושק , אבל מה לעשות שהציבור משלם?
אותו מחירים בדיוק אתמול הייתי בפפיה בביג אותו מחירים בדיוק
מאז שהם התחילו לייצר את היצור שלהם.

• הוסף לסימניות
המחיר שלהם מתחיל מ500 הבנתי?
בואי, זה כבר ממש הגזמה. מתחיל סביבות 380 ונגמר בערך ב500. וגם זה יקר מאד מאד מאד (נכון שאני קונה, כי אכלתי את תבואת השיגעון)

• הוסף לסימניות
אנני קונה הרבה פעמים בקידסטופ כשהיא עושה 199 ש"ח על כל החנות ממש שווה

• הוסף לסימניות
מאד לא מומלץ בצעד ראשון להעביר מילד לילד
לא נמצא שום תימוכין מדעי חזק שמשפיע על הבנייה האנטומית או התפתחות הרגל אם מעבירים “נעל צעד ראשון” מילד לילד
כמובן חייב שיהיה תואם מידה ונח לילד.

• הוסף לסימניות
אורטופד אמר לי פעם שהנעל צריכה להיות רכה אבל לא מתקפלת וששמחזיקים בעקב תוכל לנוע לצדדים אבל לא תיפול מעבר לזה אין שום צורך בנעל צעד ראשון ברשמי ואפילו נעל בד מעולה תלוי מבנה הנעל
להעביר מילד לילד גם אני ניסיתי וראיתי שאם הראשון הלך עם זה הרבה זה מעצב לא טוב את הרגל לשני וגורם ליותר נפילות שום היתה לי נעל שאחד הלך קצת מאד והשני הלך עונה שלימה ולא הפריע אבל תמיד לבדוק כמה הבסיס של הנעל רך ולא מעוצב כבר להליכה בסגנון ספציפי

• הוסף לסימניות
וכמובן לחשבן
שסיכוי ענק שהנעל הראשון המושקעת
בתוך תקופה קצרה מאוד מאוד
תהיה לא רלוונטית לילד
ולא רק כי הוא גודל בקצב מפתיע בעז"ה
אלא גם ובעיקר
שצריך לנסות כמה זוגות נעלים עד שמגיעים לזוג המתאים.

• הוסף לסימניות
בנעלי גיל יש נעלי צעד ראשון מהממות (של חברת Bopy) שהסגירה שלהן ע"י רוכסן אך יש שרוך מקדימה ליופי. ניתן לקשור פעמיים כך שלא נפתח (כי אין צורך לפרום את הקשירה כדי להוציא את הנעל)

• הוסף לסימניות
אין שום משמעות לנעל צעד ראשון או שני או שלישי.
הנעל צריכה להיות נוחה ולא לוחצת, מתאימה לרוחב ואורך כף הרגל, ושמספקת יציבות לעמידה כדי שהילד לא יבהל מהליכה.
סה טו.
99% מהנעליים בשוק, שעולות 30 שקל או 500, מתאימות לאירוע.
אם הנעל במצב חיצוני סביר- אפשר להעביר מילד לילד. אם כבר התבלתה, ממילא לא תעשו את זה.
בילדים בריאים אין שום משמעות למותג הנעל ועיצובה לעתיד הרגליים וההליכה שלהם. כשיש עיוותים מולדים צריך להתיעץ עם אורטופד וממילא זה לא יהיה תלוי ברמת העיצוב של הנעל.

לבעית חיצוניות ילדותית של אמהות שמשקיעות בשטויות אין מענה אורטופדי או רפואי. אם לא הצליחו לחנך אותן עד גיל 20, זה כבר לא ישתנה כנראה והן תשקענה את מיטב החומר האפור במח בריצה אחרי מראה ותדמית.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי בעבר נעל צעד ראשונה יקרה מאד מייצור ספרדי, שהיה לה עקב קטן וחמוד.
אחרי תקופה הבת שלי שברה את הרגל (בלי קשר לנעל) ואז האורטופד שראה אותה אמר לי -
נעל צעד ראשון עם עקב היא אולי יפה אבל בוודאי מזיקה, ויכולה לגרום לשלל בעיות עתידיות.

• הוסף לסימניות
נעליים של פונפנו מצוינות וחתיכיות
קניתי לאחרונה ב224 ש''ח
כל החנויות היקרות יותר התשלום הוא רק על המותג, לא מעבר
לגבי השרוכים מאוד קשה למצוא נעליים ללא שרוכים בפרט בחורף, הרוב עם, אז קושרים פעמיים

• הוסף לסימניות
פעם אחת עשיתי את השטות הזאת לקנות נעליים עם שרוכים
מאז ב"ה לא חזרתי על הטעות...
כנ"ל לגבי מוקסין
קונה נעלי סקוטש
100-150 ש"ח בפסיפלורה
מחזיקות עונה שלמה
חתיכות ומגוון ענק
ובא לציון גואל
ממילא כל חצי שנה מחליפים קולקציה
(מישהי פה באמת משלמת 500*2*מספר הילדים כל חצי שנה רק על נעליים?
ז"א 2000 ש"ח בשנה לילד...)

• הוסף לסימניות
לבעית חיצוניות ילדותית של אמהות שמשקיעות בשטויות אין מענה אורטופדי או רפואי. אם לא הצליחו לחנך אותן עד גיל 20, זה כבר לא ישתנה כנראה והן תשקענה את מיטב החומר האפור במח בריצה אחרי מראה ותדמית.
בואי, בלי הכללות
שכל אחת תשלם על מה שעושה לה טוב בלב

• הוסף לסימניות
בלודמיר בירושלים יש אחת שממש מבינה בנעלים צעד ראשון
זה מאוד תלוי בצורה של ההליכה כי אם הרגל קצת עקומה פנימה או משהו כזה. והנעל לא תתאים זה יהיה יותר גרוע
תכלס לא כל נעל מתאימה לצעד ראשון ולצורת ההליכה..

• הוסף לסימניות
אין שום משמעות לנעל צעד ראשון או שני או שלישי.
הנעל צריכה להיות נוחה ולא לוחצת, מתאימה לרוחב ואורך כף הרגל, ושמספקת יציבות לעמידה כדי שהילד לא יבהל מהליכה.
סה טו.
99% מהנעליים בשוק, שעולות 30 שקל או 500, מתאימות לאירוע.
אם הנעל במצב חיצוני סביר- אפשר להעביר מילד לילד. אם כבר התבלתה, ממילא לא תעשו את זה.
בילדים בריאים אין שום משמעות למותג הנעל ועיצובה לעתיד הרגליים וההליכה שלהם. כשיש עיוותים מולדים צריך להתיעץ עם אורטופד וממילא זה לא יהיה תלוי ברמת העיצוב של הנעל.

אני לא הולכת עם נעל של 30 שקל כי היא גורמת לי לכאבים
לתינוק שזה הרגע התחיל ללכת ולא מספיק יציב אני אשקיע בנעל איכותית- כמו שלעצמי אני משקיעה .
יש גילאים שבאמת מיותר שילד מדבר ואם לא נח הוא יגיד .
לא תינוק בן שנה וחצי.
יש בנמרוד נעלי צעד ראשון עם סוליה רכה של אלפנטן חברה ותיקה ואיכותית.

• הוסף לסימניות
בלודמיר בירושלים יש אחת שממש מבינה בנעלים צעד ראשון
זה מאוד תלוי בצורה של ההליכה כי אם הרגל קצת עקומה פנימה או משהו כזה. והנעל לא תתאים זה יהיה יותר גרוע
תכלס לא כל נעל מתאימה לצעד ראשון ולצורת ההליכה..
גם אני ממליצה על לודמיר,
הייתי בהרבה חנויות עד שהגעתי לשם ורק הם הצליחו להתאים נעל לבת שלי.
והמחירים מעולים ממש
תחילת עונה עלה לי פחות מ200!
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה