נעלי צעד ראשון של פאפיה

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכם, נעלי נייק לא מתאימות לכולם, הם יותר כבדות מהפאפיה, אני קניתי לבת שלי נעליים של נייק והם היו לה מאוד לא נוחות,
בסוף חזרתי לפאפיה (לא היה אז דוגמאות יפות לפאפיה, אז קניתי פחות יפה), והיא הלכה איתם שנה שלמה!

• הוסף לסימניות
גם אני כיבסתי בהצלחה את הנייק. נהיו חדשות.
אבל בעדינות ובקצרה.

• הוסף לסימניות
כשמכבסים את הנייק הוציאו את הרפידה הנשלפת וכבסו בלעדיה...
אני קניתי לילדי גם נייק וגם פפאיה... הייתי מאד מרוצה משניהם ולסקרנות הפאפיה היו יותר כבדות מהנייק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1114357:
כשמכבסים את הנייק הוציאו את הרפידה הנשלפת וכבסו בלעדיה...
אני קניתי לילדי גם נייק וגם פפאיה... הייתי מאד מרוצה משניהם ולסקרנות הפאפיה היו יותר כבדות מהנייק...
כנראה שהפאפיה לא היו מקולצקציה שלהם לצעד ראשון, כי הצעד ראשון שלהם מאוד רכות וקלילות.

• הוסף לסימניות
איך זה שלא מזכירים את ביבי? נעליים נוחות, מתכבסות, איכותיות, קלות וגמישות, לגדול קניתי, מחזיק גם לשני (לתשומת לב, צעד ראשון צצריך לקנות חדש אפילו שיש ישן וטוב, כי הנעל מתעצבת לפי הצורה של הילד הקודם, ולא מתאים לרגל חדשה שעדיין לא מעוצבת, שתתעצב כמו הרגל של הילד הקודם...) לשני קניתי נעלים אחרות כי הדגמים של ביבי לא היו מספיק יפים והוא דוקא אוהב את הישן! הם קלות ונוחות לרגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה