נעלי שבת לבנים קטנים

• הוסף לסימניות
יש לי חתונה של גיסתי בעוד חודש ואני צריכה נעליים יפות לבנים (מידות 25 ו28)
אני רוצה נעל איכותית שלא יתקלף לי אחרי חודשיים וכן עדיף לי לא שרוך,
איפה אפשר למצוא, חיפשתי בבני ברק ומצאתי רק זוג אחד ב280 ש"ח של ונטיני, איפה משיגים בזול יותר חברה זו או אולי משהו אחר יפה?

אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
בפנדה יש נעליים יפות ובד"כ לא מאוד יקרות

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר להשיג נעלי ונטיני במחיר נורמלי?

• הוסף לסימניות
נעלי גיל
יש להם נעליים של גיל לבנים מהממות
מאד יפות 180 -200 ש"ח

• הוסף לסימניות
הבעיה עם גיל שהם נשארו עם אותם נעליים כבר שנתיים והנעליים הקודמות של בני עדין עומדות בחלון הראווה! לא מתחשק לי לקנות שוב אותה נעל.

• הוסף לסימניות
פמלי שוז

• הוסף לסימניות
יש ברבי עקיבא ליד מכבי חנות בשם "באזר בצלאל" יש לו נעליים מהממות ואיכותיות באזור ה-120 ש"ח.
ונטיני רק יפות - לא שוות ת'כסף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1183261:
הבעיה עם גיל שהם נשארו עם אותם נעליים כבר שנתיים והנעליים הקודמות של בני עדין עומדות בחלון הראווה! לא מתחשק לי לקנות שוב אותה נעל.

את צודקת
אז שאני פעם אחת קניתי עם סקוצ'
ועכשיו קניתי עם שרוכים (שונה לא?!:))
יש 'לה סקרפה' חנות חמודה וגם בפמילי שוז בב"ב יש דברים חמודים
אבל בגיל האיכות שלהם טובה!

בכל אופן איך שהבנתי
נעלי בנים לא מייצרים כל עונה דוגמא
אלא פעם ב...
כי זה בנים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
היום יש מכירה של נעלי לוציני מ 80 ש"ח ומעלה
באולמי בני ברק "סאטמר" ברח' קדושת יום טוב מהשעה 15:00
יש להם גם נעלי בנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה