נעלי תינוקות - מידע על מבצעי 1+1 השבוע?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מפרסום ברור האם יש עוד השבוע מבצעי 1+1 בחנות כלשהי (אזור בני ברק והמרכז) לנעלי תינוקות.
אם כן, איפה?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם עדיין יש בפמלי שוז יצא לי מאד משתלם! (צעד ראשון פפיה, נייק ונעלי שבת ב-280)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1351292:
תבדקי אם עדיין יש בפמלי שוז יצא לי מאד משתלם! (צעד ראשון פפיה, נייק ונעלי שבת ב-280)

שלושתם ב- 280?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך טלפון שלהם?
אני לא מוצאת ב- 144?
תודה רבה, דחוף!

• הוסף לסימניות
תנסי: 03-5789979
מדפי זהב
בהצלחה.
מקווה בשבילך. זה היה מבצע מדהים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע אם בפמילי שוז יש עדיין את המבצע?
הם לא עונים לי בטלפון.
אודה על מידע בדחיפות. יישר כח!

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי שם לפני שבוע ואולי קצת יותר
הם אמרו לי שיש 1+1 רק על נעלי קיץ
בעברית: היה רק על סנדלים.
וכששאלתי על נעלי מוקסין של פפאיה המוכרת אמרה לי שזה לא קולקצית קיץ :(
אז הלכתי

• הוסף לסימניות
טוב, אז הייתי שם היום ואכן יש 1+1 על דגמי קיץ. אבל בהחלט היו שם גם דגמים סגורים כמו ביבי, פאפיה וכו'... אבל לא התאימו לנו המידות שנשארו. או שהנעליים היו ממש שונות ורצינו משהו יותר דומה כי זה לתאומים:)
בסוף מצאנו בנעלי גיל נעלי נייק אותו דגם, צבע לבן עם הלוגו שלהם בצבע של בן ובצבע של בת שניהם ב- 255 ש"ח! (השני ב- 50 %). ב"ה!
תודה לכל התגובות. עזרתם לנו מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה