- הוסף לסימניות
צודקת משום מה היה נראה לי שכתבה היינה (לוידת למה)לא, זה לא שוזים
שמה זה ROSES חנות חדשה
צודקת משום מה היה נראה לי שכתבה היינה (לוידת למה)לא, זה לא שוזים
גם חנות פונפנו מכבדת את זה?רק עכשיו שמתי לב לאשכול הזה...
שימו לב, אם אתם מכירים מישהו שהוא חבר במועדון של מנויי מפעל הפייס, או מישהו שעובד ברשויות המקומיות וחבר ב"מועדון שלך" (אולי גם חברי מועדון תמורה של הסתדרות המורים- אבל זה אני לא יודעת בוודאות), יש להם 30% הנחה בטעינת כרטיס החבר, וגם רשת פאפיה מכבדת אותו. זה יוצא ממש משתלם!
אני קונה בתחילת כל עונה לכל הילדים ומקבלת 30% הנחה על כל הקולקציה!
יש להם נעליים חזקות שמחזיקות עונה שלמה!
גם חנות פונפנו מכבדת את זה?
יודעת אם הם מכבדים גם מי גיפט?כל החניות שמוכרות פאפיה (גם פונפנו זה פאפיה) מכבדות את הכרטיס הזה.
אגב, גם הכרטיס של מפעל הפיס מזכה ב-30% הנחה.
לא תמיד המוכרים מכירים את הכרטיס, לפעמים צריך ליידע אותם.
אני קניתי בכמה חנויות בגאולה (גיל, נעלי רמות, גרוסמן) ובכולם כיבדו.
כדי לממש הנחת יום הולדת של ילד צריך לעשות משהו? לרשום אותם?המועדון שלהם ממש שווה, חוץ מזה שהוא צובר נק' (10% מכל קניה) שאפשר לממש ככסף יש גם הנחות יומולדת בימי הולדת של 4 ילדים!
בהרשמה נותנים למלא תאריכים עד 3 ילדיםכדי לממש הנחת יום הולדת של ילד צריך לעשות משהו? לרשום אותם?
איך זה הולך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים