נעלם האייקון של WI-FI

• הוסף לסימניות
זה שאני מתחברת דרכו לאינטרנט, ליד השעון של המחשב.
איך מחזירים אותו???

• הוסף לסימניות
איזה ווינדוס ואיזה מחשב זה?

• הוסף לסימניות
מחשב חדש ווינדוס 10
מה הפיתרון???

• הוסף לסימניות
תיכנסי לשורת הפעלה (עייני בחתימה שלי),כתבי שם ncpa. Cpl ותני אנטר, שם ליד מתאם הרשת האלחוטית תלחצי עליו כפתור ימני ותבדקי אם דרך שם את יכולה לצפות ברשתות האלחוטיות ושהמתאם לא במצב מופסק.

ייה טוב אם תעלי צילומסך.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשחק שם בהגדרות וכו' ושום דבר.
הנה צילום מסך.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 131.5 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
כפתור ימני על שורת המשימות > הגדרות > התאמה אישית > בפאנל הימני "התראות ופעולות" > ושם ללחוץ על הכיתוב הכחול "הפעל או בטל אייקונים של מערכת" (- לא בטוח שהתרגום שלי מדוייק) שם פשוט בדקי אם אייקון הרשת מסומן כמופעל, גם אם כן, בטלי אותו שמרי ושוב פעם הפעילי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!
לא הייתי מגיעה לזה לבד, שכוייח!

• הוסף לסימניות
שמחתי שזה היה פשוט ושזה נפתר !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה