נעלם הכסף :(

• הוסף לסימניות
האם אי פעם קרה גם לכם מקרה כזה ותוכלו לייעץ לנו?
הפקדנו בבנק דיסקונט, ב"אל תור" מעטפה עם אלפי שקלים.
הכסף לא הופקד בחשבון והבנק מתנער מאחריות. מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לנו קרה אבל הבנק לא התנער אלא ניער את כולם עד שנמצא.

לא שמרתם את פיתקית האישור?

• הוסף לסימניות
אין לי אלא להשתתף בצערך......

• הוסף לסימניות
אין מצלמות?

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערכם...
קרה לנו מקרה דומה לפני כמה שנים, והבנק אכן התנער מאחריות מכיוון שלא היה לנו את ההעתק של ההפקדה. ממש עוגמת נפש וכפרת עוונות.
אם יש לכם את הספח הזה זה מהווה הוכחה ואז הבנק חייב לזכות אתכם בסכום.

• הוסף לסימניות
הפקדתם מזומן?
צ'קים?
קרה לי פעם בפאג"י, וגילו שהמעטפה נתקעה באחד מגלגלי המכונה, תתעקשו על פתיחת המכונה וחיפוש י-ס-ו-ד-י!!!!!!!

כמובן שאם יש את האישור הבנק חייב לזכות את החשבון בסכום!

• הוסף לסימניות
לא קרה לי, אבל אני חשה את תחושת התסכול... מקווה שיהיה סוף טוב.

• הוסף לסימניות
האם מכשיר ה"אל תור" הוא מכשיר דיגיטלי כלשהוא? אוטומטי?
או פשוט קופסא שמשליכים אליה את המעטפה?

יתכן מאד, שאם מדובר במכשיר חשמלי כלשהוא, יש אפשרות לבקש העתקים של כל הפעולות שבוצעו ביום הספציפי, יש רישום של כל פעולה וכך לאתר את המעטפה ו/או הפעולה שביצעתם.

• הוסף לסימניות
הבנק זכה אותנו כשזה קרה

• הוסף לסימניות
הכסף הופקד בתיבה של האלתור (לא חשמלי)
ואין את פיתקית האישור. מכיוון שהמפקיד מיהר מאוד- הוא כתב על הדף שהיה אמור להשאיר עצמו, בלי שיעבור דרך הקופי, וכנראה אחד העובדים שרוקן את התיבה ניצל את העובדה הזו להלאים את הכסף.
השאלה היא אם יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
הבנק חיב אם אינני טועה לפי חוק להציב מצלמות.
מכיוון שהמפקיד מיהר מאוד- הוא כתב על הדף שהיה אמור להשאיר עצמו, בלי שיעבור דרך הקופי, וכנראה אחד העובדים שרוקן את התיבה ניצל את העובדה הזו להלאים את הכסף.
השאלה היא אם יש מה לעשות?
תלכי לשם ותזמני את את הפקיד לברור---

• הוסף לסימניות
מצטער, בסניף הזה אני לא יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;889692:
מצטער, בסניף הזה אני לא יכול לעזור.
ההפקדה היתה בסניף הזה, אבל החשבון הוא בסניף גאולה, והם אלו שעושים את הבעיות.

• הוסף לסימניות
אצלי מצאו אחרי חודש +
בע"ה זה ימצא

• הוסף לסימניות
אולי היה לך שם גם צ'ק במקרה, וכך תוכלי לראות לאן זה נכנס ?!

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לבדוק את הענין של המצלמות.
יש סניפים שקיימת מצלמה מיוחדת שסופרת כל השחלה של מעטפה לתיבה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה