נעלם הכסף :(

• הוסף לסימניות
רגע רגע, הם בכ"ז לא הסכימו להסתכל במצלמות??

• הוסף לסימניות
לדעתי פשרה, זה מעשה נבון.
תמיד עדיפה פשרה "רזה" על פני משפט "שמן"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;909217:
(מנהל הסניף שלי כבר למד איך מתנהגים....)

לי אין כח לחנך אנשים מבוגרים...
לכן כשהעברתי את חשבוני הלכתי לסניף שמלכתחילה המנהל שם יודע איך להתנהג...:)

• הוסף לסימניות
אולי תעדכנו על מנהלים מחונכים כדי שלא נצטרך לנסות בעצמנו.

אגב, לי קרה משהו פעוט אבל מאוד מעצבן- נתנו למישהו ציק על סכום של כמה מאות שקלים, ביום שהוא הפקיד אנחנו בדקנו במענה הקולי והיה כסף בחשבון די והותר, אבל ההוא קיבל סירוב ועמלה של 20 ש"ח. מי אמור לשלם את העמלה? אנחנו שעשינו את המירב מבחינתנו או הידיד המפקיד? האם לדעתכם זה שיבוש אצל הבנק? אך אפשר לבדוק כאלו דברים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;909316:
אולי תעדכנו על מנהלים מחונכים כדי שלא נצטרך לנסות בעצמנו.

אגב, לי קרה משהו פעוט אבל מאוד מעצבן- נתנו למישהו ציק על סכום של כמה מאות שקלים, ביום שהוא הפקיד אנחנו בדקנו במענה הקולי והיה כסף בחשבון די והותר, אבל ההוא קיבל סירוב ועמלה של 20 ש"ח. מי אמור לשלם את העמלה? אנחנו שעשינו את המירב מבחינתנו או הידיד המפקיד? האם לדעתכם זה שיבוש אצל הבנק? אך אפשר לבדוק כאלו דברים?
אומרים לו להפקיד שוב את הצ'ק, ואז זה נכנס והעמלה מתבטלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;909282:
רגע רגע, הם בכ"ז לא הסכימו להסתכל במצלמות??
לא, זה היה תהליך ארוך וסחבת מאוד מאוד מעצבנת.
בקיצור- אני ממליצה:
תהיו חכמים ותבררו מראש היטב לפני שאתם הולכים לפתוח חשבון!!! ולאו דווקא בסניף הזה...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה