לא ידוע לישיחקת בהגדרות?
תודה רבה, עזרת לי בהקפין,ואז תלחצי על מה שמסומן לך לחצן ימני < עדכן מנהל התקן< חפש באופן אוטומטי.
תנסי אתזה ותעדכני
מה זה מנהל התקנים?? איך אני ניגשת לזה במחשב??לכי למנהל התקנים<צפה בקובץ המצורף 1154842
ואז תלחצי על מה שמסומן לך לחצן ימני < עדכן מנהל התקן< חפש באופן אוטומטי.
תנסי אתזה ותעדכני
לוחצים עם הלחצן הימני בעכבר על ההתחל ואז נפתחת רשימה של דברים שאחד מהם הוא מנהל ההתקניםמה זה מנהל התקנים?? איך אני ניגשת לזה במחשב??
לא מוצאתלוחצים עם הלחצן הימני בעכבר על ההתחל ואז נפתחת רשימה של דברים שאחד מהם הוא מנהל ההתקנים
אז אפשר לעשות חיפוש במחשב ולחפש מנהל ההתקניםו
לא מוצאת
זה כנראה משהו בהגדרות של המחשבקופצת על האתר.
יש לי בעיה ממש מענינת במחשב.
הקול לא עובד אבל רק בשיחת וידאו. בשאר הדברים עובד מעולה.
למשהוא יש פתרון?
לי נראה דוקא בהגדרות של הזוםזה כנראה משהו בהגדרות של המחשב
תנסי להפעיל את הפותר בעיות
לא זום. שיחת וידאולי נראה דוקא בהגדרות של הזום
שיחת וידאו דרך מה?לא זום. שיחת וידאו
ולא מצאתי משהוא לא תקין בהגדרות....
דרך גוגל.שיחת וידאו דרך מה?
גוגל?
סקייפ?
מה מופיע בהגדרות צליל במחשב (ובהגדרות מתקדמות?)
אה, זה וינ' 11.. לא מכיר את ההגדרות שם.דרך גוגל.
צפה בקובץ המצורף 1155863
כן. פשוט לא מסתדרת עם הוינדואוס הזה.אה, זה וינ' 11.. לא מכיר את ההגדרות שם.
אבל צריך לחפש משהו כמו זה
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחמת שוטים, אורי מלאכי, Sara led ועוד 20 משתמשים23 //