נעלם לי הדיסק של רבי אלתר לפסח

• הוסף לסימניות
אולי מישהי יכולה לעלות לי?

• הוסף לסימניות
תני מייל אני אשלח לך

• הוסף לסימניות
חיים בנט פעם התאונן על כך שמעתיקים דיסקים כדי שישאר לאחר שהדיסק המקורי אבד/נשרט/נשבר (מחק את המיותר, או הוסף לפי הענין).
תארו לעצמכם אדם שקנה זוג נעליים ולאחר שהלך בדרכים טובות כמה שנים הם נשחקו. כיצד נסתכל עליו אם יחזור לחנות ויבקש להחליפם?!?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moishy;1565548:
חיים בנט פעם התאונן על כך שמעתיקים דיסקים כדי שישאר לאחר שהדיסק המקורי אבד/נשרט/נשבר (מחק את המיותר, או הוסף לפי הענין).
תארו לעצמכם אדם שקנה זוג נעליים ולאחר שהלך בדרכים טובות כמה שנים הם נשחקו. כיצד נסתכל עליו אם יחזור לחנות ויבקש להחליפם?!?!

שאלתי רב מפורשות אם יש בכך בעיה או צל של בעיה,
והתשובה היתה: אם אני קניתי מותר לי לגבות לעצמי לכתחילה!!

והתלוננות של חיים בנט מזכירה את ההוראה של בעל ספר המסורת שלא לניילן את הספר, שגם לא תופסת מבחינה הלכתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moishy;1565548:

על זה עוד אפשר להתווכח אם לגיטימי (כמו שעל ספר "המסורת" כתוב שאסור לניילן אותו... תבדקו, זה אמיתי!).

אבל להעלות לפרוג שירים מדיסק, שכל אחד יוכל להוריד?! חשבתי שכאן אין דברים כאלה!

• הוסף לסימניות
יש למשהו לשלוח לי לינק לרכישת דיסק הצפיה שלו לפסח?
תודה ורק בריאות!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעלות את הדיסק של פסח שוב?
או שזה עם זכויות יוצרים...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו פעם שאלנו את רבי אלתר בעצמו על דיסק שקנינו אבל אחרי שימוש מרובה נשחק ונשרט,
והוא אמר שמבחינתו אין היתר להעתיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה