נעלמה נקודת הפוקוס

• הוסף לסימניות
זה בעיה תכנית, או שינוי בהגדרות?
המצלמה לא נותנת את המנורה האדומה של הפוקוס.
אני חושבת אולי זה שינוי בהגדרות, כי בצילום על אוטומט נורות הפוקוס כן נדלקות.

אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
אולי אתם לא על נקודת פיקוס בודדת אלא במצב "עקיבה". (אני בניקון).

• הוסף לסימניות
כנראה ת על פוקוס כללי
ניסית לשנות את הגדרות הפוקוס? יש כמה אופציות

• הוסף לסימניות
אני על פוקוס נקודתי,
ניסיתי לשנות את ההגדרות, ועדיין באף אחת מהן לא נדלקת הנורה האדומה המראה את נקודת הפוקוס.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם
ולא מצאתי איך לתקן את זה
פירמטתי הכל וזה חזר

• הוסף לסימניות
את נמצאת על all servo שזה פוקוס עוקב
צריך להחליף ל one shoot
(סליחה אם לא אייתתי נכון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1325274:
גם לי זה קרה פעם
ולא מצאתי איך לתקן את זה
פירמטתי הכל וזה חזר

מזל שלא הלכת לקנות מצלמה חדשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1325388:
את נמצאת על all servo שזה פוקוס עוקב
צריך להחליף ל one shoot
(סליחה אם לא אייתתי נכון)

צודק, תודה :)
תזכו למצוות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1325401:
מזל שלא הלכת לקנות מצלמה חדשה...

היי לא לרדת עלי :eek:
לפני שעשיתי פירמוט עברתי עם צלם שמבין קצת יותר ממני (הייתי ממש בתחילת דרכי, וזה היה המורה האלוף שלי)
כל ההגדרות במצלמה היו תקינות, לא הייתי על פוקוס עוקב. ובכל אופן - זה קרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה