נעל איכותית ליומיום אבל יפה

• הוסף לסימניות
איפה אפשר למצוא בבני ברק
נעל איכותית ונוחה בעיצוב קליל וצעיר
מהסיבובים ברבי עקיבא מצאתי או נעליים יפות אבל לא איכותיות
והאיכותיות שמצאתי הן בעיצוב שמרני מאד וכבד
אני מחפשת נעל חלקה יותר- כמו מוקסין למשל אבל שתראה טוב ותהיה נוחה.
יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
תנסי בtuli's (תולי'ס)ברחוב ירושלים-ר"ע ליד אדיר

• הוסף לסימניות
יש עכשו סייל באירוסולס(ליד דיבי מוד)
נעלים נוחות בסביבות ה200 ש"ח לדעתי המחיר שווה בגלל הנוחות שלהם ויש גם חצאי מידות(מותג אמריקאי..)

• הוסף לסימניות
תודה
הבעיה שלי שלא זכרתי לכתוב קודם זו המידה
41 וחצי
אירוסלס הזה נשמע טוב
בד"כ בנעליים אמריקאיות יש מעל מידה 41
אקפוץ לשם
תודה

• הוסף לסימניות
החנות נמצאת ליד דייבי מוד בתחילת רבי עקיבא.

למי שזה מעניין אותה יש שם עד מידה 43 לנשים.
יש לי כמה זוגות משם אני ממש ממליצה.

• הוסף לסימניות
הנעליים שם מספיק נוחות? ברור שלא ספורט אבל אני גם מחפשת נעל טובה ונוחה ליומיום.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עקבים שנוחות לי יותר משפרס ודומיהם
כמובן שהשטוחות הרבה יותר נוחות שווה לך לבדוק(מה שלא במבצע המחיר בסביבות ה500 ש"ח)

• הוסף לסימניות
פנדה!
ר' יהודה הלוי 26

מבחר מדהים, נוח, אומר איכות בכל סנטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה