נעל בהירה> לשחורה?

• הוסף לסימניות
קניתי לבני נעל פפאיה בהירה שהתאימה לו למספר בגדים (שבת), וכרגע עם חידוש הגרדובה
תתאים לי לרוב נעל שחורה.

שאלתי - האם יש לכם רעיון על צבע כזה?
תודה

• הוסף לסימניות
לסנדלרים יש צבעים לנעליים
אני ניסיתי לצבוע את החלק של סוליית הנעל-ספורט
וזה ירד די מהר
אולי על חומר אחר זה מחזיק יותר מעמד

• הוסף לסימניות
יש חומרים לצביעת נעליים (לא סוליות)
יש כאלו שקונים בכוונה נעלי ספורט נייק וצובעים את הV הלבן...
לא ראיתי שזה יורד...

• הוסף לסימניות
כבר צבעתי כמה זוגות נעלים (מכחול לשחור, מלבן לכחול....) והצבע נתפס מצוין.
יש צבע מיוחד לצביעת נעלים.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;947625:
כבר צבעתי כמה זוגות נעלים (מכחול לשחור, מלבן לכחול....) והצבע נתפס מצוין.
יש צבע מיוחד לצביעת נעלים.

חני
אפשר לדעת איך נקרא הצבע הזה? ומה מחירו?

• הוסף לסימניות
תגשי לסנדלר מומחה- יש בכל הצבעים ממש, ךפי קטלוג, בא בבקבוקי זכוכית קטנים, לא מסובך בכלל. הצטברו לי כמה נעליים בצבע כסוף שאין לו משחה מתאימה- קניתי צבע ואחת לתקופה אני צובעת. פשוט מעולה. משהו כמו 20-40 ש"ח, ויש בזה כמות גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה