עזרה נעל מידה 18 לבת

• הוסף לסימניות
איפה יש במחיר שפוי נעל מידה 18 או קצת יותר גדול אני מצאתי רק במחירים מוגזמים
או שיש לך נעל כזו למסירה או המחיר סמלי גם אשמח תודה מראש לכולם.....

• הוסף לסימניות
איפה יש במחיר שפוי נעל מידה 18 או קצת יותר גדול אני מצאתי רק במחירים מוגזמים
או שיש לך נעל כזו למסירה או המחיר סמלי גם אשמח תודה מראש לכולם.....
לפני כמה שנים קניתי בפמילי סנטר נעליים מתוקות במחיר הגיוני
בעלי אקספרס יש במחירים שפויים

• הוסף לסימניות
בנעלי בסטאפ
חלק מהדגמים מגעים ממידה 18והמחיר סביבות ה100

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים קניתי בפמילי סנטר נעליים מתוקות במחיר הגיוני
בעלי אקספרס יש במחירים שפויים
אני לא מצאתי באלי אקספרס יש לך קישור ראיתי רק מידות יותר גדולות

הסיפור הוא כזה
אני קניתי נעל יקרה בשו אבניו פרגנתי לעצמי
ואחרי חודש היא חזרה מהגן בלי נעליים התקשרתי לגננת היא אמרה לי מה אין לך את זה הנעליים היו בסל של העגלה
בקיצור הנעלים נפלו משם ואחרי הרבה פרסומים של השבת אבידה נמצאה רק נעל אחת ....
ולכן קשה לי לפרגן שוב נעל יקרה ולבנתיים היא כבר כמה שבועות בלי נעליים וזה קשה .......... אז חיפשתי פיתרון.......

• הוסף לסימניות
IMG_7436.JPG
IMG_7435.JPG

• הוסף לסימניות
יאאאו קיבלתי הרגע למייל. זה עודפים של בבליס ועוד חברות שוות.
מידה 18 יש כמויות ואין כזה ביקוש.
מצרפת לך

קבצים מצורפים

• נעליים.pdf
    KB 115.4 · צפיות: 109
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נייקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה