אני קניתי לבנות שלי ב-120 ש"חבנותי רוצות נעל סנדל לחג
איפה יש?
איפה קונים?אני קניתי לבנות שלי ב-120 ש"ח
של חברת אוקספורד
אין את המידות שלהן...נקסט, אם זה יגיע לך עד החג
קנה נעליים לאירועים עם נצנצים ושוליים מסולסלים של Bridesmaid Collection מנקסט ישראל
קנו for Scalloped Edge Sparkle Bridesmaid Collection Occasion Shoes מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
ראיתי את זה על אחינית שלי שנה שעברה וזה היה מהמם,
השנה הזמנתי את זה גם לבת שלי, מקווה שיגיע עד החג.
אני צריכה לחגפה דוגמאות משגעות!!!
![]()
8.28US $ 40% OFF|Girls Sequin Lace Bow Kids Shoes Girls Cute Pearl Princess Dance Single Casual Shoe 2022 New Children's Party Wedding Shoes D721 - Sandals - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
28.41₪ 42% OFF|קיץ תינוק בנות סנדלי ילדי סנדלי פעוט תינוקות ילדים להחליק על פרל קריסטל אחת נסיכת רומי נעלי גודל 21 36|סנדלים| - AliExpress
![]()
31.26₪ 40% OFF|ילדים חדשים עור נעלי בנות חתונה נעלי ילדי נסיכת סנדלי פאייטים קשת בנות מקרית נעלי ריקוד שטוח סנדלי E462|סנדלים| - AliExpress
![]()
9.0US $ 40% OFF|Summer Girls Shoes Bead Mary Janes Flats Fling Princess Shoes Baby Dance Shoes Kids Sandals Children Wedding Shoes Pink D238 - Sandals - AliExpress
![]()
33.48₪ 40% OFF|בנות סנדלי 2022 קיץ חדש פרח ילדה ילדי סנדלי ילד תינוק אחד נעליים מזדמנים חוף נעלי אופנה נסיכת נעלי D479|סנדלים| - AliExpress
![]()
8.88US $ 40% OFF|2021 New Girls Shoes Children Rhinestone Butterfly Pearls Girls Princess Shoes For Wedding Party Dance Kids Single Shoes E729 - Sandals - AliExpress
![]()
8.14US $ 41% OFF|Summer Girls Flat Princess Sandals Fashion Sequins Bow Rhinestone Baby Shoes Kids Shoes For Party Wedding Party Sandals E618 - Sandals - AliExpress
![]()
6.19US $ 35% OFF|2022 Children Sandals Girl High Heels Princess Shoes For Girls Glitter Bowtie High heel Sandals Dress Party Shoe Size 26 38|Leather Shoes| - AliExpress
![]()
11.28US $ 40% OFF|Girls Sandals 2022 New Summer Fashion Little Girl Princess Sandals Children Bow Sandals Baby Show Kids Shoes E649 - Sandals - AliExpress
![]()
15.34US $ 34% OFF|Gt-cecd Sandals For Girls 2022 Summer Toddler Kids Shoes Leather Cute Ruffles Soft Sole Fashion Baby Children Sandals Eu 21-30 - Sandals - AliExpress
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים