דרוש מידע נעל סניקרס לבנה שהצהיבה

• הוסף לסימניות
לבנות שלי יש נעלי סניקרס לבנות של פומה ואדידס ובשתי החברות הנעליים קיבלו כתמים צהובים/בז' על כל שטח הנעל:(
מישהו נתקל בתופעה? יש עיצה איך לטפל בזה?

• הוסף לסימניות
שימו לב לא לשים בשמש היא מצהיבה בעיקר את הסוליה

• הוסף לסימניות
אני מדברת על צהוב גם בנעל עצמה לא רק בסוליה

• הוסף לסימניות
להרתיח קומקום / קערה עם אדים ולהשים את הנעל באוויר מעל כמה דקות... קרוב למיים, אבל שלא תירטב, רק תקבל אדים.
אח"כ עם ספוג פלא טבול בחומץ [המון] לקרצף את הנעל.
להניח ביבוש על סורגים או משו, ולמחרת בבוקר לעהביר על זה מברשת רכה עם מרכך כביסה ומיים [להעברת הריח של החומץ]

• הוסף לסימניות
להרתיח קומקום / קערה עם אדים ולהשים את הנעל באוויר מעל כמה דקות... קרוב למיים, אבל שלא תירטב, רק תקבל אדים.
אח"כ עם ספוג פלא טבול בחומץ [המון] לקרצף את הנעל.
להניח ביבוש על סורגים או משו, ולמחרת בבוקר לעהביר על זה מברשת רכה עם מרכך כביסה ומיים [להעברת הריח של החומץ]
חשוב מאד! שימי לב לא לייבש על הסורגים כאשר יש שמש בחוץ.
השמש מצהיבה את הנעל. ועם הצירוף של החומץ בכלל..

• הוסף לסימניות
חשוב מאד! שימי לב לא לייבש על הסורגים כאשר יש שמש בחוץ.
השמש מצהיבה את הנעל. ועם הצירוף של החומץ בכלל..
תייבשי בלילה, אני שמה את הסניקרס שלי אחרי כביסה על הסורגים כל הלילה-בוקר.. עד שאני קמה...
ככה גם מתאווררת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה