כללי >נעמה, את מפתיעה כל פעם מחדש!!

• הוסף לסימניות
הצצתי הבוקר באתר שלך.
(הרשתי לעצמי אחרי שגמרתי להכין את הקוגל והבראוניס והעוגיות שקדים (מהפורום השכן)...)

והפרפר ההוא של מעיינותיך... לא מפסיקה להסתכל עליו... מדהים!!!

פסח כשר ושמח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
(לא הייתי אומרת שזו הפתעה גדולה, אמנם, מאחר והפרפר כיכב כאן בזמנו בדיון האיחולים לפסח תשע"ב...)

יש לציין שאני עצמי הסרתי את הקישור לאתר מהחתימה שלי מאז שעלה האתר החדש, מאחר ויש שם תמונות נשים.
אז מאחר ונתת את הקישור, אני רואה צורך לציין זאת לטובת מי שמעוניין להימנע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;977913:
תודה רבה.
(לא הייתי אומרת שזו הפתעה גדולה, אמנם, מאחר והפרפר כיכב כאן בזמנו בדיון האיחולים לפסח תשע"ב...)

יש לציין שאני עצמי הסרתי את הקישור לאתר מהחתימה שלי מאז שעלה האתר החדש, מאחר ויש שם תמונות נשים.
אז מאחר ונתת את הקישור, אני רואה צורך לציין זאת לטובת מי שמעוניין להימנע.

בפסח ע"ב עוד לא נולדתי בפרוג...
(והסרתי את הקישור. תודה שהערת את תשומת ליבי)

והנה מצאתי את האשכול ההוא...
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=749447&postcount=4

• הוסף לסימניות
עזבו את האתר...הרעיון והביצוע של הפסח כשר ושמח מדהיימים!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה