נערה לעזרה קבועה אחרי החגים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בבני ברק אזור העיריה נערת סמינר נחמדה וחרוצה לעזרה קבועה (פעם או פעמיים בשבוע) לשטיפת כלים, קיפול כביסה ,גיהוץ או ביביסיטר (גמיש תלוי באותו יום מה אני צריכה יותר)
בין השעות 4-6 או 5-7 או לפעמים 3 שעות.
אפשר בפרטי

• הוסף לסימניות
כדאי לך לפרסם בסמינר אור החיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1384120:
נראה לי שרותי עובדת שם. תקנו אותי אם אני טועה.

אני ממש לא מלמדת שם וגם לא מתאים לבית שלי ולסגנון הילדים שלי שאביא תלמידות מהסמינר הזה וברור שיש שם בנות מקסימות

• הוסף לסימניות
???
הבנות שם ממש לא מה שאת חושבת!
הבנות בסמינר - בעיקר בנתיבות הדסה אבל ממש לא רק - בנות מקסימות שממש אין הבדל בינן לבין בנות מסמינר אחר!
לא יפה להלעיז ככה.
ואני מדברת מהיכרות אישית.
מבחוץ יש להם שם אחר, אבל מבפנים - הבנות שם זהב!! אילו ילדות שעוברות כל כך, ולמרות הכל, הן בנות שיותר עובדות על עצמן והן חרדיות באמת. לא רק כי כולם ככה... אלא כי זה בא מהפנימיות, מעבודה אמיתית!!
ורק מי שעובדת או לומדת או מסתכלת על הסמינר מבפנים ולא מבחוץ בעין עקומה - יודעת את זה!

• הוסף לסימניות
גם לי זה צורם.
הבנות שם מקסימות ואיכותיות.
(מכירה שם לא מעט)

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שרותי12 לא התכוונה.
רק צריך להיזהר בלשון.

• הוסף לסימניות
ברור לי שהיא לא התכוונה!
ודאי לי שאם היא היתה מכירה אפילו דוגמית קטנה מהבנות בסמינר, היא רק היתה מהללת ומשבחת. כי זו המציאות!
אני מכירה הרבה בנות משם שעבדו במשק בית, הן חרוצות, זריזות והכי אמינות שאפשר!
כמובן שגם בנות מסמינרים אחרים הן מקסימות וצדיקות, אבל שם זה גם יכול להיות עזרה כספית לילדות שלפעמים צריכות את זה, לא סתם לדמי כיס לפנימי'ה.. למרות שגם אני בעד זה, אלא לקיום ממשי, לקנית מצות שמורות וכשרות למהדרין לפסח כי המשפחות שלהן לא עושות את זה.. ועוד דברים שמרגש לשמוע עלי'הם.
אני ב"ה זכיתי לגדול בבית חרדי, אבל כשראיתי את מה שעברו שם, תלמידות מן המנין, ועם מה הן מתמודדות תוך כדי חיוך מאיר על הפרצוף ותמיד שאיפות נעלות כל כך - אני ממש לא יכולה להישאר אדישה ולראות את התדמית שגם לי היתה, לפני שזכיתי להכיר את המקום הזה והאוכלוסי'ה שבו.
יכולות להגיע לשם מבתים הרוסים ה"י, ויוצאות ממש יותר מהרבה אחרות שגומרות סמינר... כי אצלן השינוי אמיתי,
העיקרון הוא - לא משנה מאיפה הגעת, אלא איך את יוצאת לחי'ים!

• הוסף לסימניות
חבל שאתן נותנות פרשנות אישית למשפט שאמרתי . תיקנתי בכל זאת למרות שלא התכוונתי כלל לכל מה שאמרתם למעלה, אני מכירה את הסגנון שלהן הן מקסימות אבל ניסיתי אותן ולבית שלי אישית זה לא התאים מסיבות השמורות אצלי

• הוסף לסימניות
וולף? אלקים? תהילה? לא חסר בב"ב סמינרים אחרים.
והפנימי'ה שלהן משותפת. אז זה קיצור דרך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה