דרוש מידע נערה שלא מספיק גובהת

• הוסף לסימניות
אני עדיין מחכה לדעת מי אמר לה שחלבי יכול למנוע גביהה...
בגלל זה כבר שבוע הבת שלי בלי חלבי.. ואני רוצה לוודא שאני לא מענה אותה לחינם ב"ניסויים המדעיים"...תודה.

מישהו אחר נתקל בזה?

חלב הוא המאכל שהכי אוהבים להשמיץ.
הפורמולה של בית חולים שניידר שהוכחה כעוזרת לילדים עד גיל 10 נמוכים ורזים - למצות את פוטנציאל הגדילה שלהם - היא חלבית.
הפורמולה כרגע בניסויים על ילדים מעל גיל 10 האם גם שם היא מפיקה תועלת.

חלב הינו מרכיב חשוב לצורך מיצוי פוטנציאל הגובה - תזונה מלאה ומאוזנת למעשה הכוללת את כל אבות המזון כולל חלבונים וסידן מחלב.

• הוסף לסימניות
מנסיון [לפני כ10 שנים] אין הרבה מה לעשות. העיקר שהם לוקחים הרבה כסף "ועוקבים" אחרי הגדילה...
הנמוכות שבנינו יכולת להתנחם שהם לא גבוהות מדי ונראות כמו ג'רפות

קראתי וצחקתי
יש הבדל בין להיות גבוה בגובה יפה לבין להראות גירפה.....:)

גילוי נאות: גובהי 1.62

• הוסף לסימניות
קראתי וצחקתי
יש הבדל בין להיות גבוה בגובה יפה לבין להראות גירפה.....:)

גילוי נאות: גובהי 1.62
כתבתי "להתנחם" כי להיות בגובה חריג זה יותר קשה [לדעתי...שהגילוי הנאות שלי שאני גבוהה מאוד....]
הפורמולה של בית חולים שניידר שהוכחה כעוזרת לילדים עד גיל 10 נמוכים ורזים - למצות את פוטנציאל הגדילה שלהם - היא חלבית.

חלב הינו מרכיב חשוב לצורך מיצוי פוטנציאל הגובה - תזונה מלאה ומאוזנת למעשה הכוללת את כל אבות המזון כולל חלבונים וסידן מחלב.
לי נאמר שסידן הוא הדבר הטוב ביותר לגדילה
לגבי חלב עד כמה שאני יודעת כולם מודים שזה לא מפריע אולי אפ' עוזר

• הוסף לסימניות
נא לענות, רק אם אתם באמת יודעים:

אנו ב'מכבי',
וההורמון גדילה עולה לנו כל חודש הרבה כסף.
האם מישהו יודע אם יש פער במחיר ההשתתפות בין קופות החולים?

• הוסף לסימניות
למישהי יש מידע ע"ס ניסיון על בחורה שהפסיקה לגבוה בגיל 14.5
ולפני כן היתה ממש בגובה גגיל לבנות גילה
היום היא בת 16
ממש יעזור! תודה!

• הוסף לסימניות
ולפני כן היתה ממש בגובה גגיל לבנות גילה
היום היא בת 16
ממש יעזור! תודה!
ככל הנראה פשוט גמרה לגבוה לפני אחרות
ואין מה לעשות
(אולי אפשר ללכת לאנדוקרינולוג ולבקש צילום כף יד לראות את גיל העצמות)

• הוסף לסימניות
הגיוני ממש
בנות גובהות בד''כ עד שלוש שנים אחרי תחילת המעבר לנערות.
אם היא התחילה להתבגר מוקדם זה הגיוני

• הוסף לסימניות
ביררתי את הענין יותר לעומק - זה תוסף תזונה בשם גוברין מבית מרקחת רינה פארם ולא מקסיהלט
התוסף תזונה מעורר את הורמון גדילה. שמעתי הרבה המלצות טובות ואני ג"כ בדרך לקנות לבת שלי
האם עזר לכם?
יעזור לנו מממש לשמוע.
תודה.

• הוסף לסימניות
בסוף לא קנינו ולא זוכרת גם למה..
נותנת לילדים שלי כרגע אבקת חלבון של הרבלייף יש בזה הרבה ויטמינים מקווה שזה יעזור

• הוסף לסימניות

יש לכם נסיום עם הפורמולה הזו בשניידר?
שווה ללכת למרפאת אכילה דוקא שם בשביל הפורמולה הזו?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 12 וחצי
בתחילת שנה היתה ממש מהגבוהות בכיתה
154 בערך

אבל בחצי שנה אחרונה ממש נעצרה

שווה בדיקה?
יש בכלל מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
מה הפורמולה הזו של בית חולים שנייידר? האם הם מצהירים עליה שמטרתה היא לגרום לילד לגבוהה או שבאופן כללי היא טובה ויכולה אולי לעזור גם לגובה?
בנוסף שמעתי על אבקה של חברת פוראוור שאומרים שמגביהה ועלותה סך כ400 ש"ח בחודש האם יש מי ששמע על מישהו שהתנסה וראה תוצאות?

• הוסף לסימניות
נותנת לילדים שלי כרגע אבקת חלבון של הרבלייף יש בזה הרבה ויטמינים מקווה שזה יעזור
זה משהו אכיל מבחינת טעם ומרקם?
יש לזה טעם?
שואלת בשביל בררנית.
איפה קונים במחיר טוב?
וכמה את נותנת ליום?

עריכה:
אני רואה שזה כולל חלב נוכרי. זו הברירה הטובה ביותר שקיימת?

• הוסף לסימניות
זה משהו אכיל מבחינת טעם ומרקם?
יש לזה טעם?
שואלת בשביל בררנית.
איפה קונים במחיר טוב?
וכמה את נותנת ליום?

עריכה:
אני רואה שזה כולל חלב נוכרי. זו הברירה הטובה ביותר שקיימת?
יש אבקת חלבון כשר
מביאה לך מספר של מישהי שמוכרת את זה תתייעצי איתה 0533148424

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה